Πολιτική

#askStavros: Οι χρήστες του Twitter ρωτούν και ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά

#askStavros: Οι χρήστες του Twitter ρωτούν και ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά
Με το hashtag το #askStavros, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε τη δική του επικοινωνία μέσω Twitter με τους χρήστες των social media.

Η νέα αυτή ενότητα επικοινωνίας με τους χρήστες του Twitter, δίνει την ευκαιρία στον Θεοδωράκη να επικοινωνήσει με όλους απαντώντας για 30 λεπτά σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν οι φίλοι του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, σε μια ανοιχτή συζήτηση, η οποία θα επαναληφθεί σε δύο εβδομάδες.

Οι πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις αφορούσαν την πορεία και το μέλλον του Ποταμιού, την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα της προοδευτικής παράταξης ακόμη και για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Μερικές χαρακτηριστικές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Γιατί θέλετε να γίνετε πρόεδρος της ΔΗΣΥ;Η ΔΗΣΥ έχει πρόεδρο. Εγώ διεκδικώ την προεδρία του καινούριου φορέα. Μέσα θα είναι και η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι.

Με τα χρέη του ΠΑΣΟΚ τι θα γίνει; Ποιος θα τα πληρώσει;Κανένα χρέος δεν διαγράφεται. Πρότεινα οι αρχηγοί να εγγυώνται με την περιουσία τους τα χρέη των κομμάτων τους. Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει χρεοκοπημένα κόμματα και πλούσιους πολιτικούς.

Πιστεύετε ότι πρέπει να διαλυθούν τα κόμματα για να συγκροτηθεί ο νέος φορέας;Όχι. Τα κόμματα δεν διαλύονται μέχρι τις βουλευτικές εκλογές. Θα εκφράζονται όμως από τον νέο αρχηγό.

Όσοι είναι κατά της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας φοβούνται ότι δεν θα είναι αδιάβλητη ή το ότι μέσω αυτής θα αυξηθεί η συμμετοχή;Προφανώς κάποιοι φοβούνται τη μεγάλη συμμετοχή. Νιώθουν σιγουριά μόνο ανάμεσα σε κομματικά μέλη. Φοβούνται τους φίλους.

Οι υποψήφιοι αρχηγοί που θα χάσουν, θα μείνουν στο νέο κόμμα; Θα γίνει η Φώφη Γεννηματά βουλευτής σου ή εσύ βουλευτής της ΔΗΣΥ;Το έχω πει χωρίς περιστροφές. Θα σεβαστώ το αποτέλεσμα. Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να σκεφτώ τίποτα άλλο.

Με ποιον θα συνεργαστείς; ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ;Το νέο προοδευτικό Κίνημα με εμένα δεν θα γέρνει. Αριστερά λαϊκίστικες ξέρες και δεξιά συντηρητικοί ύφαλοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments