Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι για τα μπαράζ

Εθνική Ελλάδος: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι για τα μπαράζ
Ελλάδα - Γιβραλτάρ απόψε στο Καραϊσκάκη και η Εθνική Ελλάδος γνωρίζει πλέον ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Απόψε στις 21:45 διεξάγεται το Ελλάδα – Γιβραλτάρ στο Καραϊσκάκη και με τη νίκη θα κλειδώσει την δεύτερη θέση στον όμιλο και θα προκριθεί στα μπαράζ, όπου στις 17 Οκτωβρίου θα μάθει τον αντίπαλό της για τα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια που οδηγούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στην κλήρωση θα μπουν με βάση το ranking της FIFA οι οκτώ καλύτερες δεύτερες από τους προκριματικούς ομίλους και θα χωριστούν σε ισχυρούς και ανίσχυρους. Ουσιαστική η μοναδική εκκρεμότητα είναι να μάθουμε το αποτέλεσμα του Πορτογαλία-Ελβετία, όπου με νίκη των γηπεδούχων η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προκρίνεται απευθείας στο Μουντιάλ ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πάει στα μπαράζ και την πρόκριση να πηγαίνει στους Ελβετούς.

Παράλληλα υπάρχει και ο αστερίσκος της Σουηδίας, η οποία ωστόσο θα πρέπει να χάσει με 7 γκολ από τους Ολλανδούς για να μην βρεθεί στα μπαράζ. Μάλιστα οι Σουηδοί μπορεί να βρεθούν ακόμη και πρώτοι, αρκεί να κερδίσουν τους Ολλανδούς και ταυτόχρονα η Γαλλία να μην νικήσει την Λευκορωσία.

Έτσι, οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας θα είναι: Πορτογαλία ή Ελβετία, Ιταλία, Κροατία, Δανία.

Τα γκρουπ

ΙΣΧΥΡΟΙΠορτογαλία ή Ελβετία ΙταλίαΚροατίαΔανία

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙΕΛΛΑΔΑΙρλανδίαΒόρειος ΙρλανδίαΣουηδία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments