Άντρας

Σκιαδαρέσης για την περιβόητη σκηνή στο Suburra: Πάντα κάτι τέτοιο φέρνει αμηχανία

Σκιαδαρέσης για την περιβόητη σκηνή στο Suburra: Πάντα κάτι τέτοιο φέρνει αμηχανία
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι το πρόσωπο που θα συζητηθεί πολύ αυτό το διάστημα λόγω της συμμετοχής του στη σειρά «Suburra: Blood on Rome» και του ρόλου που έχει σε αυτήν.

Suburra: Blood on Rome ονομάζεται η ιταλική τηλεοπτική σειρά του 2017 εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του ίδιου ονόματος από τον Giancarlo De Cataldo και τον Carlo Bonini και στην οποία παίζει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Αυτή είναι η πρώτη ιταλική τηλεοπτική σειρά που παράγεται από το Netflix.

Η πρώτη σεζόν, αποτελούμενη από 10 επεισόδια, κυκλοφόρησε στο Netflix στις 6 Οκτωβρίου 2017 και σήμερα διανεμήθηκε μέσω του Ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου Rai 2. Τα δέκα επεισόδια διευθύνονται από τους Michele Placido, Andrea Molaioli και Giuseppe Capotondi.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι πρωταγωνιστής σε ένα μεγαλειώδες όργιο που κατά το σενάριο λαμβάνει χώρα στο Βατικανό. Ο Έλληνας ηθοποιός υποδύεται ένα ανώτατο υπάλληλο στην οικονομική διεύθυνση του Βατικανού.

Σε ένα απ’ τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φαίνεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης να ζει στιγμές έντονου πάθους σε ένα ομαδικό όργιο, με πολλή σαμπάνια.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο news247 για αυτόν τον ρόλο, ανέφερε ότι πάντα κάτι τέτοιο φέρνει αμηχανία. Εξήγησε ότι αυτό που τον ιντρίγκαρε σε αυτόν τον ρόλο είναι εντελώς έξω από μένα. Όλοι οι ρόλοι που είναι μακριά από μένα με ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Θα ήταν πολύ βαρετό να παίζω κάτι που είναι κοντά σε μένα.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

Διαβάστε επίσης: "Suburra: Blood on Rome": Ο ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στην ιταλική σειρά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments