Πολιτική

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα – Νίκου Τόσκα για την δολοφονία του δικηγόρου

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα – Νίκου Τόσκα για την δολοφονία του δικηγόρου
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον Νίκο Τόσκα λίγα λεπτά μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του γνωστού δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενημερώθηκε για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και στη συνέχεια του ζήτησε άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Η επικοινωνία τους έγινε λίγα λεπτά μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του δικηγόρου.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στην οδό Ασκληπιού 154 στα Εξάρχεια και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα από αστυνομικές πηγές, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στις 19.10 στο γραφείο του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον πυροβόλησαν δύο φορές εν ψυχρώ και τον σκότωσαν.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν. Την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στο γραφείο του δικηγόρου βρισκόταν και ένας συνεργάτης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε την πόρτα. Οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments