Lifestyle

Δύο Ξένοι: Η εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια άλλαξε όλο το σενάριο

Δύο Ξένοι: Η εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια άλλαξε όλο το σενάριο
Οι “Δύο Ξένοι” είναι μία από αυτές της σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που όσες φορές και να τη δεις… δεν την χορταίνεις.

Οι Δύο Ξένοι αποτελούν μια διαχρονική επιτυχία και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Το σενάριο μοναδικό και οι ατάκες ανεπανάληπτες.

Οι σεναριογράφοι της σειράς, Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, αποκάλυπτουν στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα παρασκήνια και άγνωστες ιστορίες της σειράς.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Ρήγας είπε πως όλη η ιστορία του σίριαλ άλλαξε, όταν έμεινε έγκυος η Εβελίνα Παπούλια.

«Ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας που γράφτηκε αναγκαστικά και άλλαξε όλο το σενάριο ήταν όταν έμεινε στην πραγματικότητα έγκυος η Εβελίνα. Έτσι, αφού δεν μπορούσε να κρύψει την κοιλιά, έπρεπε και η ηρωίδα να μείνει έγκυος, κάτι που ούτε καν το είχαμε σκεφτεί. Και ο βαθμός δυσκολίας αθξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, πολύ λογικά, μας λέει πως δεν μπορεί να κάνει πολλά γυρίσματα. Και άλλη ανατροπή. Εκεί έπρεπε να μετατεθεί το ενδιαφέρον από την κεντρική ερωτική ιστορία κάπου άλλου. Έπρεπε να μειωθεί η εμφάνιση της Εβελίνας και σε συνεννόηση με το κανάλι άλλαξε η ιστορία και πήρε άλλη τροπή. Έτσι προέκυψε η ιδέα με το στρατό», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments