Αθλητισμός

Η δήλωση του Σιμόες για την Εθνική Ελλάδος

Η δήλωση του Σιμόες για την Εθνική Ελλάδος
Τι απάντησε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ''ελληνοποίησής'' του.

Δηλώσεις στην εφημερίδα ”Record” παραχώρησε ο Αντρές Σιμόες, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτημα που αφορούσε την Εθνική Ελλάδος.

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν εάν ο Σιμόες είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει τον δρόμο που… χάραξε ο Ζέκα, λαμβάνοντας την ελληνική υπηκοότητα και παίζοντας με το ”εθνόσημο”, για να λάβουν την αινιγματική απάντηση του μέσου της ΑΕΚ.

”Εξαρτάται από τα χρόνια που ζούμε σε μία χώρα και τη σύνδεση που έχουμε με αυτή. Ο Ζέκα ήταν πέντε χρόνια εδώ και ήταν αρκετά συνδεδεμένος με τη χώρα. Δεν είχε ευκαιρίες στην εθνική Πορτογαλίας και ήταν μια καλή απόφαση που έλαβε, γιατί είναι αρκετά σημαντικός για την Εθνική Ελλάδας. Στην περίπτωσή μου θα δείξει ο χρόνος.

Θα εξαρτηθεί από τις ρίζες που θα δημιουργήσω στη χώρα, ακόμη και η κόρη μου θα γεννηθεί στην Ελλάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας τους, αλλά εάν κάποια ημέρα δημιουργούνται ρίζες σε μια χώρα και μπορείς να έχεις μια τέτοια ευκαιρία δεν μπορείς να αρνηθείς. Καταλαβαίνω ελληνικά, αλλά το να μιλήσω είναι πιο δύσκολο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments