Πολιτική

Γιάννης Μουζάλας: Η παραίτησή μου στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα

Γιάννης Μουζάλας: Η παραίτησή μου στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα
Την παραίτησή του στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα έθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Η υποβολη της παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, φαίνεται ότι δημιουργεί τριγμούς στα εσωτερικά της κυβέρνησης, η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνει επίσημα την πληροφορία,. 

Μετά την ολομέτωπη επίθεση που δέχθηκε ο Γ. Μουζάλας κατά την σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας από στελέχη που πρόσκεινται στην ομάδα των «53» για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα νησιά και για το γεγονός ότι έχει εγκλωβιστεί σε αυτά, μεγάλος αριθμός μεταναστών, ο Γιάννης Μουζάλας έθεσε εαυτόν στην διάθεση του πρωθυπουργού υποβάλλοντας, ποπως υποστηρίζει ο ίδιος την παραίτησή του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μουζάλας άφησε να εννοηθεί ότι έχει θέσει την παραίτησή του στα χέρια του πρωθυπουργού καθώς προτίθεται να διεκδικήσει τη θέση του επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θέση για την οποία τον πρότεινε η Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα έχει δημιουργηθεί μία πρώτη λίστα με αυτούς που διεκδικούν την θέση και η τελική επιλογή θα γίνει τον Μάρτιο του 2018.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Μουζάλας θέλει να διεξάγει κάποιου είδους καμπάνια σε όλη την Ευρώπη για να προωθήσει την υποψηφιότητά του και πιθανότατα αυτή του η επιθυμία να μην συνάδει με την διατήρηση της θέσης του υπουργού. 

Από την πλευρά του, το Μέγαρο Μαξίμου αρνείται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες περί παραίτησης τονίζεοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα επί του παρόντος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments