Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τον αντί-Μάνταλο

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τον αντί-Μάνταλο
Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της ''Ένωσης'' αναφορικά με το ζήτημα της κάλυψης του κενού που άφησε ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου.

Ο αρχηγός της ”Ένωσης” υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική της Super League. Απώλεια που προκαλεί καίριο πλήγμα στην ομάδα του Χιμένεθ, η οποία θα στερηθεί μια πολύτιμη μονάδα για τους επόμενους έξι μήνες.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να αντιδράσουν άμεσα όσον αφορά το ζήτημα που προέκυψε, πραγματοποιώντας γρήγορα αλλά όχι… βιαστικά βήματα, ούτως ώστε η απουσία του Μάνταλου να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή: Η ”Ένωση” ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα την στήριξή της στο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει, προσπαθώντας να τονώσει την ψυχολογία του διεθνή μέσου.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη: Ο Μανόλο Χιμένεθ θα προσπαθήσει σε πρώτη φάση να καλύψει το κενό εκ των έσω, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Μπακασέτα. Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ έχουν ήδη μπει στη διαδικασία εύρεσης ενός δυνατού ονόματος το οποίο θα προσπαθήσουν να φέρουν τον Ιανουάριο, ως κατάλληλο για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Μάνταλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments