Μedia

Το Τατουάζ: Η “γκάφα” που κανείς δεν πρόσεξε και μπορεί να οδηγήσει σε δικαστήρια

Το Τατουάζ: Η “γκάφα” που κανείς δεν πρόσεξε και μπορεί να οδηγήσει σε δικαστήρια
Διαβάστε για το λάθος που έγινε στη σειρά του Alpha, "Το Τατουάζ".

Μια απίστευτη γκάφα έκανε η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς του Alpha και του Αντρέα Γεωργίου "Το Τατουάζ" και είναι πιθανό το συγκεκριμένο θέμα να οδηγηθεί ακόμα και στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα σε επεισόδιο παρουσίασαν τον προφυλακισμένο για την πολύκροτη υπόθεση της μαφίας των «Gipsy Kings» Αλέξανδρο Αγγλούπα ως σεσημασμένο εν αγνοία του. Το περιστατικό έφτασε στα αφτιά του και αναμένετε να κινηθεί νομικά.

Ο Αγγλούπας εμφανίζεται στο 29ο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2017, μαζί με τους Δημήτρη Σεφεντίνογλου, Σταύρο Πάντζο και Γιώργο Σαράφη, γνωστούς από τη σχετική δικογραφία με τα ψευδώνυμα "Σέφκης", "Χηλάς" και "Νενές", αντίστοιχα. Από το λεπτό 20.47 μέχρι το 21.27 του σχετικού επεισοδίου η σειρά μεταφέρει τον τηλεθεατή σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου μια γυναίκα καλείται να προβεί σε διαδικασία αναγνώρισης."Θα σου δείξω μερικές φωτογραφίες σεσημασμένων μπας και αναγνωρίσεις κάποιον", αναφέρει ο αστυνομικός και εμφανίζονται μπροστά στην οθόνη οι φωτογραφίες των ανθρώπων του φερόμενου κυκλώματος.

Πηγή από το περιβάλλον του επιχειρηματία αναφέρει στον "Ελεύθερο Τύπο" ότι η σκηνή έγινε αντιληπτή από φιλικό του πρόσωπο, που ενημέρωσε αμέσως τον ίδιο σχετικά με την υπόθεση. «Ήταν σοκαριστικό. Υπάρχουν κατηγορίες για μια υπόθεση, δεν υπάρχει καταδίκη και παρουσιάστηκε σαν σεσημασμένος», επισημαίνει. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments