Λιβάγια: »Πουθενά αλλού αυτά που έχω νιώσει στην ΑΕΚ» | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Νοεμβρίου 2017, 14:25

Ο Μάρκο Λιβάγια μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ωστόσο, όπως ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα »Real News» έχει προλάβει να »δεθεί» συναισθηματικά με τον σύλλογο, απολαμβάνοντας τις στιγμές του εδώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη ποδοσφαιριστή:

»Για να είμαι ειλικρινής, αυτά που νιώθω στην ΑΕΚ δεν τα έχω νιώσει αλλού. Αισθάνομαι πλήρης και με διάθεση να γίνομαι καθημερινά όλο και καλύτερος. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε κατακτήσει σημαντικές νίκες και συνεχίζουμε, δεν σταματάμε. Μυστικά δεν υπάρχουν, δουλεύουμε πολύ, είμαστε καλά μεταξύ μας και όλοι προσπαθούμε για την πρόοδο της ΑΕΚ. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως έχουμε ξεκινήσει δυνατά και φιλοδοξούμε να φτάσουμε ψηλότερα».

Θέλουμε το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αν εξακολουθήσουμε να παίζουμε με πάθος και αφοσίωση στο έργο μας, θα τα καταφέρουμε, το πιστεύω. Ωστόσο, δεν πρέπει να προτρέχουμε, αλλά να αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, διαβάζοντας τον αντίπαλο και χωρίς να υποτιμούμε κανέναν. Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και η σκέψη μας είναι πώς θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Είμαι χαρούμενος όταν πετυχαίνω γκολ, αλλά αισθάνομαι ακόμη καλύτερα όταν νικά η ομάδα μου. Αυτό που θέλω είναι να τη βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται, είτε σκοράρω εγώ είτε κάποιος συμπαίκτης μου».

Είναι φανταστικό κοινό και θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους. Φωνάζουν συνεχώς, μας ενθαρρύνουν με κάθε τρόπο, είτε αγωνιζόμαστε εντός είτε εκτός έδρας, και είναι περιττό να πω ότι παίζουμε γι΄ αυτούς, για να είναι περήφανοι για την ομάδα τους».

TAGS: