Αθλητισμός

Μπάρλοου: ”Θέλουμε το Κύπελλο”

Μπάρλοου: ”Θέλουμε το Κύπελλο”
Οι δηλώσεις του Κέλσι Μπάρλοου για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου και το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Για τον Κέλσι Μπάρλοου, σημασία δεν έχει ο αντίπαλος που θα βρει μπροστά της η ΑΕΚ (Ολυμπιακός), στον τελικό Κυπέλλου της Κρήτης, αλλά η δίψα της ομάδας για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέλσι Μπάρλοου στο aek365.com:

Για το ματς με τον Κόροιβο: ”Ο προπονητής μας, είναι πολύ καλός. Μας προετοίμασε κατάλληλα ώστε να κάνουμε αυτό το παιχνίδι να φανεί εύκολο”.

Για το ματς με την Ολίμπια: ”Θα πρέπει να προσέξουμε το πως θα μπούμε στο ματς. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά και θέλει πολύ προσοχή. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε”.

Για την προοπτική κατάκτησης του Κυπέλλου: ”Φυσικά. Ο πατέρας μου είχε πολλά πρωταθλήματα στην καριέρα του. Εγώ δεν έχω ακόμα κάποιο τίτλο. Για το λόγο αυτό νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Όλοι οι συμπαίκτες μου το θέλουν αυτό, οι φίλαθλοί μας το θέλουν αυτό, εγώ το θέλω αυτό. Οπότε δεν με νοιάζει αν πρέπει η δεν πρέπει, δεν με νοιάζει αν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments