Αθλητισμός

Το ”έψαξε” για Τούλσον η ΑΕΚ

Το ”έψαξε” για Τούλσον η ΑΕΚ
Η ''Ένωση'' κυνήγησε μια εξαιρετική περίπτωση για τη θέση του Κέλσι Μπάρλοου, ο οποίος μετρά... ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να… κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη της επιτυχία με την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενισχύοντας το υπάρχον ρόστερ της εν όψει των αναμετρήσεων που έρχονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna.gr, η ”Ένωση” σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Κέλσι Μπάρλοου, ο οποίος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στο διάστημα που αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, με ένα αρκετά ”δυνατό” όνομα.

Αρχικά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ απευθύνθηκαν προς την πλευρά του Ράιαν Τούλσον, του 32χρονου καλαθοσφαιριστή με θητεία σε Euroleague και σε συλλόγους όπως η Μάλαγα και η Ζενίτ, προσφέροντάς του ένα αρκετά υψηλό, για τα δεδομένα, συμβόλαιο.

Ωστόσο, ο Τούλσον απέρριψε την δελεαστική προσφορά της ΑΕΚ, προτιμώντας να μείνει στην Τουρκία, οδηγώντας την ”Ένωση” να στρέψει αλλού το βλέμμα της, έχοντας ως στόχο την εύρεση ενός ποιοτικού καλαθοσφαιριστή για την αντικατάσταση του… underperformer, Μπάρλοου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments