Αθλητισμός

Το ξύλο της χρονιάς σε αγώνα της ΕΠΣ Ημαθίας

Το ξύλο της χρονιάς σε αγώνα της ΕΠΣ Ημαθίας
Απίστευτα σκηνικά σε αναμέτρηση της Α' ΕΠΣ Ημαθίας, με ξύλο μεταξύ παικτών, παραγόντων και οπαδών, μετατρέποντας τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ.

Το ξύλο της… αρκούδας στον αγώνα του Κεραυνού Επισκοπής με τον ΓΑΣ Ραδοχωρίου (2-1) για την Α1 ΕΠΣ Ημαθίας. Πρόκειται για ομάδες από δύο κοντινά χωριά και το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι έχουν αρκετά καλές σχέσεις μεταξύ τους, ωστόσο η χθεσινή τους συνάντηση έγινε… ροντέο, με αποτέλεσμα δύο παίκτες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο κι άλλοι τρεις να αποβληθούν.

Το περιστατικό ξεκίνησε περίπου στα μισά της επανάληψης, όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1. Σε εκείνο το σημείο ο σκόρερ πήγε να πάρει τη μπάλα από την εστία, αλλά έγινε το… γνωστό "γαϊτανάκι" με τον τερματοφύλακα να μην του τη δίνει. Στο σημείο βρέθηκαν ακόμη 1-2 συμπαίκτες του και τα αίματα "άναψαν" για τα καλά. Ο αρχικός "τσαμπουκάς" και οι αψιμαχίες μετατράπηκαν σε… κλωτσοπατινάδα, αλλά αυτό που θα ακολουθούσε ξεπέρασε κάθε φαντασία. Και τούτο διότι στο επεισόδιο ενεπλάκησαν όχι μόνο σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά επίσης παράγοντες των δύο ομάδων, καθώς και πλήθος οπαδών των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί περί τα 50 άτομα γύρω από την εστία.

Το συμβάν κράτησε για αρκετά λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με το φινάλε να βρίσκει δύο παίκτες χτυπημένους, ένας για κάθε ομάδα κι άλλους τρεις να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα, δύο των φιλοξενούμενων κι έναν των γηπεδούχων. Εκείνος του ΓΑΣ μάλιστα δέχτηκε επίθεση σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενικό πρόσωπο ποδοσφαιριστή του Κεραυνού, από την πλευρά του οποίου χτυπήθηκε ο τερματοφύλακας από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα η ομάδα του να συνεχίσει με δέκα παίκτες (είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της) κι έχοντας στο τέρμα παίκτη που δεν ήταν η κανονική του θέση.

Μόλις τα πράγματα ηρέμησαν, παράγοντας των φιλοξενούμενων απείλησε τον διαιτητή Βρέσκα ότι αν δεν διακόψει τον αγώνα, θα πάρει την ομάδα και θα φύγει. Εκείνος απάντησε ότι θα πάει στα αποδυτήρια για να αποφασίσει και παρά τα όσα είχαν προηγηθεί, συνέχισε κανονικά το παιχνίδι και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments