Υπογραφές μέσα στον Νοέμβριο με Μάνταλο | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Νοεμβρίου 2017, 13:17 12 Νοεμβρίου 2017, 13:17

Να «τελειώσει» άμεσα την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου επιθυμεί η ΑΕΚ και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχουμε τα ευχάριστα μέσα στον μήνα. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε που ήρθε η… αναποδιά και ο τραυματισμός του αρχηγού στη Νέα Σμύρνη, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς Ένωσης και βεβαίως η εντολή Μελισσανίδη για άμεση συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Να σημειώσουμε εδώ, πως οι επαφές ανάμεσα σε ΑΕΚ – Μάνταλο για το νέο συμβόλαιο, είχαν ξεκινήσει πριν υποστεί τη ζημιά στο γόνατο και μάλιστα οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία και το μόνο που τις χώριζε ουσιαστικά ήταν μια μικρή διαφορά στο οικονομικό.

Ο τραυματισμός-σοκ του Πετράν στη Νέα Σμύρνη έφερε και την εντολή του Τίγρη για άμεση συμφωνία, προσφέροντας στον Μάνταλο ότι ακριβώς ζητούσε, σε μια κίνηση ενδεικτική της στήριξης και της εμπιστοσύνης. Άλλωστε όλοι στην ΑΕΚ είναι απόλυτα βέβαιοι πως ο αρχηγός, που ούτως ή άλλως είχε εκφράσει κι ο ίδιος την επιθυμία να συνεχίσει με τον Δικέφαλο στο στήθος, θα επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα. 

Και βεβαίως, όταν με το καλό γίνει αυτό, η ΑΕΚ θα τον δένει με νέο πολυετές συμβόλαιο το οποίο θα υπογραφεί σύντομα, ενάμιση χρόνο πριν ολοκληρωθεί το υπάρχον.

Ετικέτες: