Βραδιά μαγείας και μυστηρίου με τον Γάννο Χάλαρη | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Νοεμβρίου 2017, 14:06 12 Νοεμβρίου 2017, 14:06

Είστε καλεσμένοι σε μια μοναδική βραδιά μαγείας και μυστηρίου με τον νεαρό πολυβραβευμένο μάγο Γιάννο Χάλαρη. Σ’ ένα θαυμαστό ταξίδι πέρα από την πεζή «πραγματικότητα» της καθημερινότητας, της «λογικής» και του προβλέψιμου…

Ο Γιάννος Χάλαρης ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη της μαγείας στην ηλικία των 14 ετών. Δεκαεπτά ετών φοιτά δίπλα στον Michael Vincent, έναν από τους σπουδαιότερους μάγους της εποχής μας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό με εισηγητές μάγους παγκοσμίου φήμης. Μερικοί από αυτούς είναι ο Darwin Ortiz, Michael Vincent και ο Christian Engblom . Στα μαγικά εφέ που παρουσιάζει χρησιμοποιεί την τέχνη της υποκριτικής, «καθώς ο μάγος είναι ένας ηθοποιός που υποδύεται το ρόλο του μάγου». 

Το μεγάλο πάθος του Γιάννου είναι η τράπουλα, μέσω της οποίας αφηγείται ιστορίες που ιντριγκάρουν και παρασύρουν το κοινό του σε μαγικά ταξίδια. Ο διαδραστικός χαρακτήρας της παρουσίασής του σε συνδυασμό με το διακριτικό χιούμορ του ενθουσιάζουν τους θεατές και τους παροτρύνουν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης, βιώνοντας πρωτόγνωρα και συναρπαστικά συναισθήματα. 

⦁    2009 Πρώτο βραβείο στο πανελλαδικό φεστιβάλ μαγείας
          «Αριστοκράτεια» στην κατηγορία μαγεία εξ επαφής
⦁    2011 Πρώτο βραβείο στο βαλκανικό φεστιβάλ μαγείας στην
          κατηγορία μαγεία εξ επαφής
⦁    2015 Τρίτο βραβείο στο παγκόσμιο φεστιβάλ μαγείας στο Πεκίνο
           της Κίνας στην κατηγορία μαγεία εξ επαφής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΗΛ/ΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ
Διάρκεια: 90΄
Τιμή Εισιτηρίου: 10€ (με ποτό)
Προσέλευση: 9μ.μ.
Έναρξη: 9.30μ.μ.

Μετά το πέρας της παράστασης οι φίλοι θεατές μας μπορούν να παραμείνουν στο Θεατρικό Σαλόνι μας απολαμβάνοντας το ποτό τους και ακούγοντας μουσική απ’ όλο τον κόσμο μέσα στο ζεστό, οικείο & φιλικό περιβάλλον της Θεατρικής μας Στέγης & συζητώντας για όσα μας χαροποιούν, μας πονάνε ή μας προβληματίζουν.

Ολύμπου 88-Θεσ/νίκη 2310285452/272909-6974195079
www.politeiatheatrou.blogspot.com politeiatheatrou@gmail.com

TAGS: