Αθλητισμός

Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» των Λουτσέσκου και Μίχελ

Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» των Λουτσέσκου και Μίχελ
Τελειώνει από τον ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω ότι μίνιμουμ τέσσερις-πέντε παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν με πώληση ή δανεισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι φύγουν είναι κακοί ποδοσφαιριστές» δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Metrosport».

Μέσα σε αυτούς βρίσκεται ο Ντοριάν Λεβέκ, o Εργκίς Κάτσε που τους τελευταίους δύο μήνες βλέπει την 18άδα με το… κιάλι, αλλά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που ίσως αυτή τη φορά φτιάξει τις βαλίτσες τους για την Τουρκία αφού ο Λουτσέσκου προτιμάει για τη θέση «10» τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρη Πέλκα. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα η συμμετοχή του Ολλανδού στο ΟΑΚΑ να είναι και η τελευταία του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού για το χτύπημά του στον Μπακασέτα τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές!

Στον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγαν «όχι» ούτε στην πώληση ή στον δανεισμό του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που επίσης έχει παροπλιστεί από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά ούτε και στον δανεισμό του Αχιλλέα Πούγγουρα, αφού κρίνεται καλύτερο για τον νεαρό στόπερ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, αντί να βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής λόγω της παρουσίας των Ζαμπράνο, Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments