Ιντζόγλου: »Δύσκολο ματς, αλλά το διαχειριστήκαμε σωστά» | Pagenews.gr
Pagenews Team 13 Νοεμβρίου 2017, 13:34 13 Νοεμβρίου 2017, 13:34

Για τον Λευτέρη Ιντζόγλου, η συγκέντρωση που κατάφερε να επιδείξει ο Άρης με την Καλλιθέα, ιδιαίτερα μετά το εορταστικό κλίμα που επικράτησε στο ματς με τη Μπόκα, ήταν το στοιχείο που έδωσε το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιντζόγλου στο »Yellow Radio»:

Για το ματς με την Καλλιθέα: »Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά από ένα φιλικό-γιορτή, μετά από δύο νίκες. Ήταν ένα ματς παγίδα. Σε μεγάλο βαθμό ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν το κλειδώσαμε στο α΄μέρος. Διαχειριστήκαμε καλά το ματς στο τέλος και πήραμε τη νίκη.Μετά το φιλικό της Τετάρτης, ο κόουτς μας μίλησε την Πέμπτη. Έπρεπε να το ξεχάσουμε, να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα πήγαμε καλά».


Για την εικόνα του Άρη: »Βάση της εικόνας που κι εγώ είχα, είχαμε κατοχή στο α΄μέρος, ευκαιρίες, αλλά δεν τις κάναμε γκολ».


Για το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη: »Αυτονόητο είναι οι νίκες, αλλά πρέπει να τα κοιτάμε όλα όπως τα προηγούμενα. Ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε στόχο μόνο τη νίκη».

Για την ατμόσφαιρα με Μπόκα: »Όλοι είχαμε δει, τα στιγμιότυπα από το προηγούμενο φιλικό. Ωστόσο, άλλο να το βλέπεις σε βίντεο και άλλο να το ζεις. Αξέχαστη εμπειρία για όλα τα παιδιά. Έδειξε τη δυναμική της ομάδας. Σε δύσκολα χρόνια οργάνωσε ένα σπουδαίο φιλικό. Να έχουμε την υγεία ματς, θα πετύχουμε τον στόχο φέτος».

TAGS: