Μedia

Τηλεοπτικές άδειες: Στο Μέγαρο Μαξίμου οι καναλάρχες

Τηλεοπτικές άδειες: Στο Μέγαρο Μαξίμου οι καναλάρχες
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν οι καναλάρχες, ενόψει της προκήρυξης των (επτά τον αριθμό) αδειών εθνικής εμβέλειας από το ΕΣΡ, είχαν σήμερα κυβερνητικά στελέχη.

Ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς υποδέχθηκαν τους καναλάρχες σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο Μαξίμου βρέθηκαν: Γιάννης Βαρδινογιάννης (Star), Δημήτρης Κοντομηνάς (Alpha), Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1) και Πάνος Κυριακόπουλος (πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας).

Στη συνάντηση δεν έδωσαν το παρών ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς οι διεργασίες για την απόκτηση του Epsilon TV δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι υπουργοί επέμειναν στη κυβερνητική «γραμμή» για τη μελλοντική διαδικασία του νέου πλειστηριασμού και ζήτησαν να σκεφτούν οι καναλάρχες το θέμα της απόσυρσης των δικαστικών προσφυγών τους κατά της διαδικασίας, μιας και υλοποιήθηκε το αίτημά τους για μείωση του φόρου της διαφήμισης στην τηλεόραση από το 20% στο 5%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments