Αθλητισμός

Άρης: Έκτακτη ενημερωτική συνεδρίαση στον Ερασιτέχνη

Άρης: Έκτακτη ενημερωτική συνεδρίαση στον Ερασιτέχνη
Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Άρης, λόγω των ελάχιστων εσόδων που μπαίνουν στα ταμεία. Συνάντηση για την ενημέρωση των οπαδών.

Δύσκολη η περίοδος που διανύουμε για τον Ερασιτέχνη Άρη, ο οποίος μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα, με την κατάσταση να δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο με τον καιρό, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Μπορεί η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Άρης να συνεισφέρουν τον οβολό τους στα ταμεία του Ερασιτέχνη, ωστόσο τα λιγοστά έσοδα που εισέρχονται στα δικά τους ”χωράφια” δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα ενίσχυσης.

Τα ανοιχτά ”μέτωπα” που καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει ο σύλλογος είναι αρκετά. Χαρακτηριστικά, το τελευταίο διάστημα γίνεται… μάχη ώστε να μη διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου στην πισίνα του ”Κλ. Βικελίδης”.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες αυτές τις δυσκολίες, η διοίκηση του Ερασιτέχνη προέβη σε έκτακτη ανοιχτή σύσκεψη την Δευτέρα, με στόχο την ενημέρωση των οπαδών για την τρέχουσα κατάσταση στον σύλλογο αλλά και τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments