Αθλητισμός

Γιαννάκης: ”Έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε”

Γιαννάκης: ”Έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε”
Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Αβελίνο.

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα την Αβελίνο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους η ομάδα του θα μπορέσει να επανέλθει στις νίκες, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Μπρεντ Πέτγουεϊ:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννάκη:

Για το ματς με την Αβελίνο: ”Το αντιμετωπίζεις μια ομάδα που έχει κερδίσει εκτός έδρας την Μπεσίκτας, δείχνει από μόνο του τις ικανότητες και τα προσόντα του αντιπάλου. Εμείς θα έχουμε κάποιες απουσίες ή κάποιους παίκτες που δεν είναι 100% καλά. Δεν παραπονιόμαστε. Θα παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πολύ αθλητική και καλή στο επιθετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και θα αντιμετωπίσουμε κάποιες στιγμές με περισσότερη συγκέντρωση για μια νίκη που την θέλουμε…"

Για το ιατρικό δελτίο: "Μέχρι στιγμής στο 5-5 δεν έχουν μπει ούτε ο Μπένσον ούτε ο Βον. Ο Τσαϊρέλης δεν έχει μπει στο γήπεδο από χθες, ενώ ο Πέτγουει έχει κάποια θέματα. Όπως έχω πει είναι ειδικές καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίζονται από τις ομάδες. Γι’αυτό είναι και οι ομάδες που δίνουν ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά που πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή".

Για το τι θέλει να πετύχει: "Παίζουμε με ομάδες που έχουν ποιότητα. Εμείς είμαστε ακόμα μια ομάδα που ψάχνουμε την ποιότητα και την εμπειρία μας. Δεν έχουμε δουλέψει ακόμα σε ένα αυτό το επίπεδο δουλειάς. Εχουμε ακόμα πράγματα που βελτιώνουμε και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε πράγματα. Θέλουμε περισσότερο χρόνο γιατί 2-3 παίκτες προστέθηκαν τελευταία στιγμή και έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια. Πρέπει να ετοιμάσουμε ένα ρόστερ 15 παιδιών, τα οποία να έχουν την δυνατότητα να παίξουν από 5 ως 30 λεπτά."

Για τον Πέτγουεϊ: "Ο Πέτγουεϊ είναι από τα παιδιά που έχουν πολύ ωραίο τρόπο σκέψης. Έχει βελτιώσει τον τρόπο σκέψης του. Ξεκίνησε από τους Χάρλεμ και έφτασε στην Euroleague. Σίγουρα ξέρει ότι έχει θέματα υγείας. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε κάποιον παίκτη. Χαιρόμαστε που είναι μαζί μας και βοηθάει τα παιδιά στην προπόνηση. Συμφώνησε ότι θα βοηθήσει στα δύο επόμενα παιχνίδια…”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments