Αθλητισμός

Ιταλία: Δύσκολα τα πράγματα για Βεντούρα – Τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα

Ιταλία: Δύσκολα τα πράγματα για Βεντούρα – Τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα
Ο αποκλεισμός της Ιταλίας από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει δυσχεράνει αρκετά τη θέση του Τζιανπιέρο Βεντούρα στον πάγκο της ''Σκουάντρα Ατζούρα''.

Η Σουηδία πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα της Ιταλίας και πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός… νυμφώνος τη ”σκουάντρα ατζούρα” έπειτα από αρκετές δεκαετίες.

Το αποτέλεσμα αυτό οδήγησε σε… κλάματα ένα ολόκληρο έθνος, που είδε την εθνική του ομάδα να μένει εκτός από το μεγάλο ραντεβού της Ρωσίας. Η λύπη κυριαρχεί ως συναίσθημα στους Ιταλούς, όχι όμως και σε όλους!

Ο Τζιανπιέρο Βεντούρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας προσπάθησε να μετριάσει τα πράγματα και ως τώρα δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τη θέση του, αν και στη γείτονα χώρα επιμένουν ότι η απομάκρυνσή του αποτελεί θέμα ωρών.

Πάντως το κλίμα για τον Βεντούρα είναι αρκετά βαρύ και χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση φυγάδευσης του από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Ιταλίας, προκειμένου ο ίδιος να μην περικυκλωθεί από τους δημοσιογράφους αλλά και τους εξοργισμένους συμπατριώτες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments