Αθλητισμός

Μαζολουξής: ”Φέτος θα είναι η χρονιά του Άρη”

Μαζολουξής: ”Φέτος θα είναι η χρονιά του Άρη”
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μαζολουξής, έχρισε την ομάδα του Δημήτρη Σπανού ως ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο στην Super League.

O Kυριάκος Μαζολουξής γνωρίζει τι εστί Άρης, ως πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ενώ διαθέτει και γνώμη για την φετινή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του Σπανού, καθώς θα αντιμετωπίσει οσονούπω τους ”κιτρινόμαυρους” φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο ”Yellow Radio”:

Για τον φετινό Άρη: ”Εννοείται πως ο Άρης είναι φαβορί για την άνοδο και όχι μόνο λόγω ονόματος αλλά και επειδή την φετινή χρονιά έχει δείξει πιο σοβαρά δείγματα και πιστεύω ότι είναι πιο καλά οργανωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι. Μόνο που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς είναι ξεκάθαρο. Βλέπω ότι φέτος ο Άρης είναι πιο δεμένος, ότι το σύνολο είναι πιο συμπαγές και πιστεύω πέρσι ήταν πιο μεγάλα ονόματα σε σχέση με φέτος και αυτό έχει μια θετική αύρα στην οργάνωση της ομάδας”.

Για το ματς Εργοτέλης – Άρης: ”Εμείς θα πάμε για την νίκη, παρότι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά είναι ο στόχος μας για το κάθε παιχνίδι.”

Για το φιλικό του Άρη με την Μπόκα: ”Είδα το φιλικό με την Μπόκα και πιστεύω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ζήσει ένα γεμάτο γήπεδο με 20.000 κόσμο και τέτοια ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι ξεχωριστό”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments