Αθλητισμός

”Ο Άρης είναι μεγάλος και δεν θα τον μικρύνει κανείς…”

”Ο Άρης είναι μεγάλος και δεν θα τον μικρύνει κανείς…”
Κατάθεση ψυχής από την 82χρονη οπαδό του Άρη, Πέπη Δέπε, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Τον γύρο των Social Media έκανε η φωτογραφία που απεικονίζει την 82χρονη κυρία, Νούλα Δέπε, με κασκόλ του Άρη στο ”Kλεάνθης Βικελίδης” για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Η ηλικιωμένη οπαδός του Άρη παραχώρησε δηλώσεις στο ”Yellow Radio”, απευθύνοντας… κάλεσμα ενίσχυσης προς τη νέα γενιά των οπαδών του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

”Είμαι 82 χρονών, πηγαίνω από 17 χρονών στο γήπεδο, τότε δεν πηγαίνανε πολλές γυναίκες αλλά εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω γιατί ο αδερφός μου ήταν οπαδός του Ηρακλή και ήθελα έτσι να του πηγαίνω κόντρα και να μαλώνουμε.Η κόρη μου γεννήθηκε σχεδόν στο γήπεδο, συνέχιζα να πηγαίνω ακόμα και όταν ήμουν έγκυος.

Ο Γιάννης Ψηφίδης είναι ανιψιός μου, τον αδελφό του, τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ψηφίδη, τον… ‘κεφτέ’, όπως τον φωνάζαμε, εγώ τον έβαλα στο ποδόσφαιρο. Δεν σταμάτησα ποτέ να πηγαίνω στο γήπεδο και δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που δεν πλήρωσα εισιτήριο. Πάντα αγοράζω το εισιτήριο μου και πάω στην κερκίδα. Και αν και είναι ανιψιός μου ο Γιάννης ο Ψηφίδης πάντα αγόραζα και συνεχίζω να αγοράζω διαρκείας.”.

Το μήνυμα της προς τους οπαδούς του Άρη: Όλοι να πρέπει να πηγαίνουμε στο γήπεδο είναι η χαρά όλη του αθλητισμού να βλέπεις νέα παιδιά να πηγαίνουν στο γήπεδο, εγώ δεν θα σταματήσω να πηγαίνω μέχρι τέλους.

Για το τι σημαίνει ο Άρης για αυτήν είπε: ”Ο Άρης είναι η ζωή μου ολόκληρη. Θυμάμαι τότε όταν είχαμε πάρει το κύπελλο στο Καυταντζόγλειο και μάλιστα είχε το πέναλτι ο Γιώργος ο Κούδας, πρόσφατα τον συνάντησα στο αεροδρόμιο, έτρεξα τον αγκάλιασα και του είπε γεια σου μέγα Αλέξανδρε, χάρις εσένα πήραμε το κύπελλο τότε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments