Αθλητισμός

Παράπονα από τον Σπανό για την εμφάνιση στην Καλλιθέα

Παράπονα από τον Σπανό για την εμφάνιση στην Καλλιθέα
Ο προπονητής του Άρη δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με την Καλλιθέα.

O Άρης έκανε μεν το καθήκον του, φτάνοντας στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Football League, επικρατώντας με 2-0 της Καλλιθέας, ωστόσο υπήρξαν κάποια πράγματα τα οποία δεν άρεσαν στον Δημήτρη Σπανό.

Ο προπονητής του Άρη είχε αρκετά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους έως το 65ο λεπτό της αναμέτρησης, διάστημα στο οποίο η ομάδα δεν ένιωσε κίνδυνο από τους αντιπάλους, αλλά δεν αντιμετώπισε όπως θα έπρεπε το παιχνίδι.

Μάλιστα, φρόντισε να κάνει γνωστές τις παρατηρήσεις του, λέγοντας τα εξής στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης της ομάδας:

”Συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι το 65΄δεν είμαι ικανοποιημένος. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη, γιατί προηγήθηκαν και οι τρεις βαθμοί στα Τρίκαλα. Συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη προσήλωση, γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς εκτός έδρας την Κυριακή. Δεν θέλω εφησυχασμό από κανέναν”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments