Lifestyle

Όλγα Κιριλένκο: Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ γίνεται 38 ετών και είναι πιο όμορφη από ποτέ (pics)

Όλγα Κιριλένκο: Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ γίνεται 38 ετών και είναι πιο όμορφη από ποτέ (pics)
Η Όλγα Κιριλένκο υπήρξε ένα από τα ωραιότερα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ. Οι φωτογραφίες της είναι τα καλύτερα πειστήρια.

Γεννήθηκε τις 14 Νοεμβρίου 1979 στο Μπερντιάνσκ της Ουκρανίας από Ρωσίδα μητέρα και Ουκρανό πατέρα. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις 3 ετών και έτσι ανατράφηκε από τη μητέρα της. Δεν είχε καμία επικοινωνία με τον πατέρα της μέχρι τα 13 της χρόνια. Στα 16 η Όλγα Κιριλένκο μετακομίζει στο Παρίσι προκειμένου να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου.

Το 2000 παντρεύεται τον Γάλλο φωτογράφο μόδας Σεντρίκ Βαν Μολ για να χωρίσουν 4 χρόνια μετά. Ξαναπαντρεύτηκε (τον επιχειρηματία Ντέμιαν Γκάμπριελ Νόιφελντ) και χώρισε στα τέλη του 2007.

Η καριέρα της ξεκίνησε όταν σε ηλικία 13 ετών την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μόσχα.[3] Μέχρι τα 18 είχε ήδη εμφανιστεί στα εξώφυλλα περιοδικών όπως Vogue και ELLE.

Το 2005 ξεκινάει η κινηματογραφική της καριέρα στη Γαλλία με την ταινία L’Annulaire. Το 2006 εμφανίζεται δίπλα στον Ελάιτζα Γουντ στη σπονδυλωτή ταινία Paris, je t’aime στο “επεισόδιο” Quartier de la Madeleine. Θα ακολουθήσει η συμμετοχή της σε δύο ταινιές βασισμένες σε ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα Hitman και Max Payne.

Το 2008 είναι η χρονιά που θα υποδυθεί την Καμίλ, τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, στην 22η κατά σειρά κινηματογραφική περιπέτεια του Βρετανού πράκτορα Τζέιμς Μποντ. Και είναι αλήθεια πως εκεί την έμαθε ο περισσότερος κόσμος.

Ως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ. Για την ακρίβεια… το όμορφο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ. Τι λέτε κι εσείς;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments