Γιώργος Καμίνης για β’ γύρο: «Δεν καθοδηγώ ανθρώπους» (pics) | Pagenews.gr
Pagenews Team 14 Νοεμβρίου 2017, 19:01 14 Νοεμβρίου 2017, 19:01

Μετά τη συνάντηση που είχε με την Φώφη Γεννηματά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τσικούπη, ο Γιώργος Καμίνης απέφυγε να απαντήσει για την προτίμησή του σε κάποιον από τους υποψηφίους στη νέα εκλογική μάχη στην Κεντροαριστερά που θα αναδείξει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου τον νέο ηγέτη.

Παράλληλα, και η ίδια η Φώφη Γεννηματά είχε δηλώσει πάντως δημοσίως ότι δεν θέλει από τους υποψηφίους να δηλώσουν δημόσια την υποστήριξή τους προς τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση μεταξύ των δύο έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Από την Χ. Τρικούπη διαμηνύουν ότι είναι «απόλυτα ικανοποιημένοι» από την συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων,

«Ήρθα να δώσω κι από κοντά τα συγχαρητήριά μου στην κυρία Γεννηματά. Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Είναι σημαντικό και την ερχόμενη Κυριακή να επαναληφθεί -κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ γι’αυτό- η μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε στον πρώτο γύρο. Έθεσα στην κυρία Γεννηματά το ζήτημα της πορείας προς ένα ενιαίο κόμμα, με ενιαία μορφή και εκπροσώπηση εντός και εκτός Βουλής. 

Θέλω να απευθυνθώ και στον κόσμο που με στήριξε προσωπικά: Να τους πω ότι αποτελούμε πια μια ευδιάκριτη τάση στην κοινωνία, που θα προσλάβει συγκεκριμένα πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά, το γρηγορότερο δυνατό. Η πρώτη έκφραση αυτής της τάσης θα είναι η διαμόρφωση αρχών και θέσεων για το επικείμενο ιδρυτικό μας συνέδριο. Πάμε όλοι μαζί, πάμε για μία εκπροσώπηση όλων στα όργανα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο συνέδριο του νέου κόμματος», ανέφερε ο κ. Καμίνης σε δήλωσή του.

TAGS: