Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης για Κεντροαριστερά: Να υπάρξει μαζική συμμετοχή των πολιτών στον β΄γύρο

Νίκος Ανδρουλάκης για Κεντροαριστερά: Να υπάρξει μαζική συμμετοχή των πολιτών στον β΄γύρο
Έτοιμος για τον β’ γύρο των εκλογών στην Κεντροαριστερά είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος ζητά από τον κόσμο να δώσει και πάλι το παρών στις κάλπες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης για την Κεντροαριστερά, μίλησε για την ανανέωση που χρειάζεται η παράταξη.

«Για εμένα είναι κρίσιμο να υπάρξει πολιτική ανανέωση και όχι μόνο να συζητάμε για μια αλλαγή, η οποία δεν προδιαγράφει τίποτα» δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ (Ελιά), Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης διευκρίνισε ότι με τη ροή των πρώτων αποτελεσμάτων στον πρώτο γύρο των εκλογών της περασμένης Κυριακής, τα οποία έδιναν στη Φώφη Γεννηματά ποσοστό κοντά στο 50%, δέχθηκε πιέσεις να μη διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος, όμως, «μετά την αποτύπωση του τελικού αποτελέσματος δεν υπήρξε καμία πίεση, γιατί καταλαβαίνουν όλοι ότι δεν μπορεί να μη γίνει δεύτερος γύρος με ένα ποσοστό της τάξης του 40%. Θα ήταν προσβολή προς τους πολίτες να μη γίνει ο δεύτερος γύρος».

«Το θέμα το μεγάλο είναι να μείνουμε όλοι μαζί, να υπάρχει μαζική συμμετοχή τη δεύτερη Κυριακή» είπε ο υποψήφιος, καλώντας όλους τους πολίτες που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή «να έλθουν να ψηφίσουν και τη δεύτερη, για να πάμε παρακάτω». 

«Δεν αξίζει στην παράταξή μας να κάνουμε κουπί σε δεμένη βάρκα […] πρέπει να έχουμε ένα μέλλον πραγματικό, να μην είναι ένας διάττοντας αστέρας, μία συσπείρωση που αφορά μόνο στις επόμενες εκλογές, αλλά μία παράταξη που να μπορεί διαχρονικά και στο μέλλον να εκφράσει όλες τις γενεές και δυναμικά τους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας» υπογράμμισε.

Διευκρίνισε, δε, πως «το καινούριο πρέπει να είναι πραγματικά καινούριο και η νέα παράταξη πρέπει να εκφράζει την κεντροαριστερά με έναν ρεαλιστικό τρόπο, χωρίς δημαγωγίες, με ένα πρόγραμμα λύσεων πραγματικών για κάθε ζήτημα που αφορά την ελληνική κοινωνία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments