Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θετικά μηνύματα για Σιλμπ, ”παίζει” και του Τόμας

ΑΕΚ: Θετικά μηνύματα για Σιλμπ, ”παίζει” και του Τόμας
Τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τις κινήσεις της ΑΕΚ στο μεταγραφικό ''παζάρι''.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη για τη θέση του Μπάντζα Σι και τις τελευταίες ημέρες κινείται δυναμικά ώστε να κλείσει την υπόθεση καλωσορίζοντας τη νέα μεταγραφή.

Τα ονόματα που ”κυριαρχούν” στο ρεπορτάζ της ”Ένωσης” είναι δύο: ο Μπλέικ Σιλμπ και ο Μάρκο Τόμας, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες στο να ντυθεί στα ”κιτρινόμαυρα” το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Σιλμπ επιθυμεί να αφήσει πίσω του τη Ρεάλ Μπέτις, καθώς ο ίδιος δεν βρήκε στην Ισπανία αυτό που φανταζόταν, έχοντας κατά νου την επιστροφή του σε μια πιο ανταγωνιστική κατάσταση, όσον αφορά το στάτους του συλλόγου. Μάλιστα, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του Μάρκο Τόμας που θέλει να αποχωρήσει από την ταλαιπωρημένη οικονομικά Τσιμπόνα, βρίσκοντας νέα ”στέγη” στην ΑΕΚ, η οποία όμως έχει θέσει σε προτεραιότητα την υπόθεση του Σιλμπ. Όπως όλα δείχνουν, στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα έχει γίνει γνωστή η τελική απόφαση της ”Ένωσης” για τον αντί-Σι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments