ΑΕΚ: Θετικά μηνύματα για Σιλμπ, »παίζει» και του Τόμας | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Νοεμβρίου 2017, 14:56

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη για τη θέση του Μπάντζα Σι και τις τελευταίες ημέρες κινείται δυναμικά ώστε να κλείσει την υπόθεση καλωσορίζοντας τη νέα μεταγραφή.

Τα ονόματα που »κυριαρχούν» στο ρεπορτάζ της »Ένωσης» είναι δύο: ο Μπλέικ Σιλμπ και ο Μάρκο Τόμας, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες στο να ντυθεί στα »κιτρινόμαυρα» το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Σιλμπ επιθυμεί να αφήσει πίσω του τη Ρεάλ Μπέτις, καθώς ο ίδιος δεν βρήκε στην Ισπανία αυτό που φανταζόταν, έχοντας κατά νου την επιστροφή του σε μια πιο ανταγωνιστική κατάσταση, όσον αφορά το στάτους του συλλόγου. Μάλιστα, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του Μάρκο Τόμας που θέλει να αποχωρήσει από την ταλαιπωρημένη οικονομικά Τσιμπόνα, βρίσκοντας νέα »στέγη» στην ΑΕΚ, η οποία όμως έχει θέσει σε προτεραιότητα την υπόθεση του Σιλμπ. Όπως όλα δείχνουν, στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα έχει γίνει γνωστή η τελική απόφαση της »Ένωσης» για τον αντί-Σι.

TAGS: