Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Τη νίκη στην Τουρκία ψάχνει ο Ολυμπιακός

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Τη νίκη στην Τουρκία ψάχνει ο Ολυμπιακός
Στην έδρα της Φενέρμπαχτσε δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Στο 4-2 αμφότεροι οι αντίπαλοι.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός απόψε στις 21:45, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας. Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στην Πόλη με μόνο στόχο την νίκη, έπειτα από τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Για ακόμη μια φορά θα απουσιάσει ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες της EuroLeague (70.8 πόντοι παθητικό) και μπορεί να τα βγάλει πέρα στα δύσκολα, όπως δήλωσε κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ αναζητάτε λύση στο επιθετικό κομμάτι που πρόσφατα οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, με μόνη εξαίρεση το 90-72 επί του Ρεθύμνου για τη Stoiximan.gr Basket League.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προβληματίζει αφού δεν έχει βρει ρυθμό τη φετινή σεζόν μετά τις φυγές των Μπογκντάνοβιτς και Γιούντο. Στα θετικά, το πράσινο φως που έδειξε ο γιατρός της Φενέρ για Μπόμπι Ντίξον (γκαρντ) ο οποίος θα είναι διάθεση του προπονητή του για το αποψινό παιχνίδι. Το ίδιο δεν ισχύει και για τον Κάλινιτς (φόργουορντ) που θα παραμένει στα πιτς για λίγο καιρό ακόμη.

Η παράδοση είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν 9 νίκες έναντι 7 της Φενέρμπαχτσε. Στην Πόλη η κατάσταση είναι μοιρασμένη, με τις ομάδες να έχουν πανηγυρίσει από 4 φορές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments