Παναθηναϊκός: Το περιεχόμενο των επιστολών της ΠΑΕ προς τους πιστωτές | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Νοεμβρίου 2017, 16:03

Αναλυτικά το περιεχόμενο των επιστολών που απέστειλε ο Παναθηναϊκός προς τους πιστωτές του, όπως αποκάλυψε το sport24.gr:

»Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο μεγάλος Παναθηναϊκός μας, διανύει – οικονομικά- τις πιο δύσκολες ημέρες από την ίδρυσή του εδώ και 110 χρόνια. Η μεγάλη μείωση του προϋπολογισμού κατά 42% που πετύχαμε κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου του 2017, ήταν το πρώτο σημαντικό βήμα προς την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται για τη σωτηρία της ΠΑΕ, αλλά δεν αρκεί, καθώς στις 21/09/2017, ο βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά την ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ανέλαβε το εξαιρετικά δύσκολο έργο της εφαρμογής ενός αυστηρού πλάνου, που θα βοηθήσει την εταιρεία να καταστεί βιώσιμη. Η στήριξη και η βοήθεια των πιστωτών μας στους οποίους συμπεριλαμβάνεστε και εσείς, αποτελούν βασικό πυλώνα και αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Οι κυρώσεις που μπορεί να επιβληθούν στην ΠΑΕ, λόγω της αποτυχίας της να πληρώσει εμπρόθεσμα τα χρέη της, είναι κάτι που όχι απλώς θα δημιουργήσει σημαντικό εμπόδιο σε αυτήν την προσπάθεια αλλά ταυτόχρονα θα εκθέσει σε πολύ σημαντικό κίνδυνο την ίδια της την ύπαρξη. Γι’ αυτό, ζητάμε την υπομονή και την πολύτιμη βοήθειά σας για να πετύχουμε το στόχο μας να διασώσουμε τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο θα ωφελήσει όλους όσοι είναι και θα είναι σε συνεργασία με την ΠΑΕ. Γι’ αυτό το σκοπό θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να προγραμματίσουμε κοινή συνάντηση και να σας παρουσιάσουμε τα σχέδιά μας και τις προτάσεις μας.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και να ζητήσουμε συγγνώμη για τις έως τώρα καθυστερήσεις στις πληρωμές μας»

TAGS: