Αθλητισμός

Τσίκινης: ”Δύσκολα θα χάσει την άνοδο ο Άρης”

Τσίκινης: ”Δύσκολα θα χάσει την άνοδο ο Άρης”
Ο πρώην διαιτητής και τεχνικός διευθυντής των Τρικάλων, Ηρακλής Τσίκινης, παραχώρησε δηλώσεις για τον Άρη στον ραδιοφωνικό ''αέρα''.

Μόνο καλές αναμνήσεις έχει από τον Άρη ο πρώην διαιτητής και πρώην στέλεχος του ΑΟ Τρίκαλα, Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον ”αέρα” του Yellow Radio ότι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δύσκολα θα χάσει την άνοδο για την Super League.

Παράλληλα, ο Τσίκινης μοιράστηκε τις αναμνήσεις του σχετικά με τον Άρη, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη ομάδα που διηύθυνε στο παρελθόν, ως διαιτητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Τσίκινη:

“Θεωρώ ότι φέτος ο Άρης έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δύσκολα θα χάσει την άνοδο, έχει μια ωριμότητα φέτος η ομάδα, αγωνιστικά έχει ένα προπονητή ο οποίος είναι πολύ καλός και δουλεύει πολύ για την ομάδα και φαίνεται, έχει ποιοτικούς παίκτες και έχει την μεγαλύτερη δύναμη που είναι ο κόσμος του. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει εκεί που αξίζει ο Άρης, είναι πολυτέλεια για την Football League να έχει μια ομάδα σαν τον Άρη.Έτσι όπως είδα τον Άρη, είμαι σίγουρος ότι δύσκολα φέτος θα χάσει την άνοδο αλλά υπάρχουν και κάποιες ατυχίες. Νομίζω ότι αν δεν αλλάξει κάτι ή την δουλειά που γίνεται με την δυναμική που έχει νομίζω ο Άρης θα γυρίσει στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να ασχολείται με τη διαιτησία, βλέπω όμως ότι γίνεται και μια προσπάθεια στο κομμάτι αυτό και θα έχουμε καλύτερες διαιτησίες. Η Β εθνική δεν χρειάζεται μεγάλα ονόματα, χρειάζεται όμως παίκτες εργαλεία που θα έχουν πάθος και θα δίνουν το 100%. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι παζλ αν κάποιο κομμάτι δεν κολλάει καλά δεν συμπληρώνονται τα υπόλοιπα, και φέτος τα καλύτερα κομμάτια που το συμπληρώνουν τα έχει ο Άρης.

Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο του Άρη, γιατί και το πρώτο μου παιχνίδι ήταν στο Κλεάνθης Βικελίδης στο Άρης – Ξάνθη που έληξε 1-1. Και πραγματικά θαυμάζω τον κόσμο του Άρη. Δεν θεωρώ ότι αδίκησα τον Άρη όσο καιρό ήμουν διαιτητής.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments