Πολιτική κίνηση «Μπροστά»: Στηρίζει Νίκο Ανδρουλάκη | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Νοεμβρίου 2017, 14:28 15 Νοεμβρίου 2017, 14:28

"Οι πολίτες ζητούν την επιστροφή της σοσιαλδημοκρατίας με αυθεντικά ιδεολογικά χαρακτηριστικά Και αυτό το σεβόμαστε όλοι, ανεξάρτητα από τον υποψήφιο που υποστηρίξαμε στον πρώτο γύρο. Με αυτή τη σκέψη, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε τον Νίκο Ανδρουλάκη", αναφέρει ανακοίνωση της πολιτικής κίνησης "Μπροστά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από το 2012 έχουμε προσπαθήσει με επιμονή για την επανένωση και ανανέωση του προοδευτικού χώρου. Όπως και άλλοι, στηρίξαμε ένθερμα την διαδικασία των εκλογών της 12ης Νοεμβρίου. Οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στο Νίκο Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του, που έφεραν σε πέρας μια πρωτοφανή διαδικασία για τα ευρωπαϊκά πολιτικά δεδομένα.

Φτάσαμε ως εδώ με τη γενναία και καθοριστική απόφαση της Φώφης Γεννηματά, την τόλμη του Σταύρου Θεοδωράκη, την προτροπή του Γιώργου Καμίνη, την ορμή του Νίκου Ανδρουλάκη και των άλλων υποψηφίων. Όλοι μαζί έκαναν την ενότητα να φαίνεται ξανά δική μας. Όλοι μαζί εγγυώνται ότι ο νέος φορέας θα μιλήσει στους πολίτες που τον χρειάζονται.

Για εμάς, υπάρχει ένα ακόμα βήμα που πρέπει να γίνει την επόμενη Κυριακή: η ανανέωση. Όχι ως απλή αντικατάσταση προσώπων αλλά ως καταλύτης επιτάχυνσης σε μια διαδικασία συγκρότησης που όλοι μαζί έχουμε αρχίσει, γνωρίζοντας καλά το τι μας ενώνει και πού διαφέρουμε.

Με αυτή τη σκέψη, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε τον Νίκο Ανδρουλάκη ζητώντας μια διαγενεακή πολιτική κατεύθυνση και πλήρη επαναφορά των αξιών και του οράματος που βρίσκονται στα θεμέλια της παράταξής μας.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε κάθε τι που φαίνεται ως μονόδρομος. Και θα το πετύχουμε μόνο αν συμμετάσχουμε και αγωνιστούμε για τις ιδέες μας. Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε, ξανά. Για την παράταξη των πολλών και όχι των λίγων.

TAGS: