Αθλητισμός

Άρης: Τα πλάνα του Σπανού για τον Εργοτέλη

Άρης: Τα πλάνα του Σπανού για τον Εργοτέλη
Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, έχει βρει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τους ''εκλεκτούς'' για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Ο Άρης έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη Football League, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και την Κυριακή (19/11) κόντρα στον Εργοτέλη, ψάχνει νέο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Ηρακλείου, με την ενδεκάδα του Άρη να είναι, όπως όλα δείχνουν, ελάχιστα διαφορετική σε σχέση με το ματς από την Καλλιθέα.

Παράλληλα, ο κόουτς του Άρη καλείται να λύσει ορισμένα ερωτήματα, όπως για παράδειγμα τον παίκτη ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, με τους Διαμαντόπουλο και Καπνίδη να διεκδικούν το ”χρίσμα”.

Πάντως, σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι τέσσερις της άμυνας (Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης), όπως και ο Μουμίν στον άξονα, με τους Ιντζόγλου και Νίκιτς να ”παίζουν” για το δεύτερο ”πόστο” στη μεσαία γραμμή. Επίσης, στην ενδεκάδα αναμένεται να βρεθούν οι Παυλίδης, Πασάς και Πλατέλλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments