Βάγγης: »Αδίκησα τον εαυτό μου, ομάδα για τίτλους ο Άρης» | Pagenews.gr
Pagenews Team 16 Νοεμβρίου 2017, 13:15

Συνέντευξη η οποία περιελάμβανε »πινελιές» από το παρελθόν του στον Άρη, την πορεία της καριέρας του αλλά και το μέλλον του συλλόγου, παραχώρησε στο »Yellow Radio» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των »κιτρινόμαυρων», Θέμης Βάγγης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

»Θέλω να στείλω χαιρετίσματα σε όλη την Θεσσαλονίκη, μου θυμίζει αναμνήσεις παλιές την καλή ομάδα του Άρη τότε το ‘80, μια ομάδα που ήταν όλα φιλαράκια μεταξύ τους, και ένιωθα τυχερός που ήμουν σε μια τόσο δεμένη ομάδα, με τον Κούη τον Μπαλή, τον Φοιρό, τον Τζιφόπουλο τον Ζήνδρο. Ήταν ενωμένοι έπαιζαν πολλά χρόνια μαζί.»

Για την καριέρα του: »Αδίκησα τον εαυτό μου, τότε είναι η αλήθεια ότι χωρίς μπουζούκια δεν μπορούσα, μου έδωσε ο θεός ένα χάρισμα αντί να το αξιοποιήσω, όπως έλεγε και ο Γκάλης δεν χρειάζεται μόνο το ταλέντο θέλει και δουλειά, εγώ αντί να είμαι προσηλωμένος στη δουλειά, ξενυχτούσα. Ήμουν ο νέος Δομάζος και αυτό το είπε ο ίδιος ο Δομάζος.»

Για τον αγώνα με την Σεντ Ετιέν: ‘‘Αυτοί οι παίκτες δεν υπάρχουν σήμερα, αν υπήρχαν η ομάδα θα έπαιζε στο μεγάλο πρωτάθλημα, επιθετικό γενείς παίκτες όχι αμυντικό γενείς. Βέβαια ήμασταν λίγο άτυχοι με την Σεντ Ετιέν τότε, γιατί με την ομάδα που είχαμε, μπορούσαμε να πάμε μέχρι και τελικό. Γίνανε στην Γαλλία κάποια λάθη, ενώ ήμασταν 1-1 στο ημίχρονο και ψάχνουμε για δεύτερο γκολ, μπαίνουμε επιθετικά τους κάνουμε και το δεύτερο, και κάτι έγινε και φάγαμε και γκολ.»


Για το μπαράζ του Βόλου: »Για μένα πήρε το πρωτάθλημα ο Άρης ενώ έπρεπε να ισοβαθμήσουμε όταν έχανε ο Ολυμπιακός στη Ρόδο 3-0 και το κάνει 3-4, έπρεπε να ισοβαθμήσουμε. Πάμε στο Βόλο έχουμε δύο δοκάρια στο μπαράζ με τον Μπάλα και τον Κούη Και βρεθήκαμε να χάνουμε εκεί που θα κερδίζαμε με την καλή ομάδα του Άρη, εμείς ήμασταν πρώτοι. Ήταν μεγάλο μου σφάλμα που έφυγα από την Θεσσαλονίκη είχα καλούς συμπαίκτες φίλους πάνω από όλα και μεγάλους ποδοσφαιριστές. Θυμάμαι ότι ο Άρης είχε προχωρήσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Εγώ έχω παίξει σε ένα σορό ομάδες, Έχω παίξει σε 30 ομάδες και με πλησίασαν και άλλοι παράγοντες, ήρθανε πριν το μπαράζ του Βόλου και μου μίλησαν για άλλη ομάδα και μου έδωσαν ένα πακέτο και μου είπαν ότι είναι από τον Σταύρο τον Νταϊφά και του λέω δεν τα παίρνω, εγώ παίζω για την συνείδηση μου, για την αξιοπρέπεια μου και όχι για να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Τότε υπήρχε ένας κορμός στην ομάδα δεν πουλούσαν τόσο εύκολα τους παίκτες, έχουμε δυο τρείς καλούς ποδοσφαιριστές γιατί να τους πουλήσουμε, τότε τι ομάδα θα έχεις αν τους δώσεις.»

Για τον Άρη του σήμερα: »Παρακολουθώ τον Άρη, και στεναχωριέμαι είδα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο και μου άρεσε. Χαθήκανε οι Έλληνες παίκτες. Και υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που έχουν δυνατότητες και δεν ξέρω γιατί δεν επικεντρώνονται σε αυτά τα παιδιά, Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα να είναι η Καλλονή και ο Πλατανιάς στην Α’ Εθνική και ο Άρης να παίζει στην δεύτερη κατηγορία, αυτό είναι σκάνδαλο. Δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Με τέτοιο κόσμο, μια τέτοια ομάδα να παίζει σε χαμηλή κατηγορία, αυτό είναι ντροπή γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα που έπαιζε πάντα πρώτος η δεύτερος, ήταν πάντα πρωταγωνιστής. Θα πρέπει να συσπειρωθούν όλοι αυτοί οι παράγοντες για να βάλουν τον Άρη εκεί που του αξίζει πραγματικά να είναι πάντα, στην Α’ Εθνική.

Ξέρω την αγάπη που έχει ο κόσμος στην ομάδα. Σύντομα θα έρθω Θεσσαλονίκη θέλω να δω και τους παλιούς μου συμπαίκτες, αλλά προς το παρόν δίνω τα χαιρετίσματα μου σε όλους του Αρειανούς που με αγάπησαν και τους αγάπησα και εγώ όσο καιρό έπαιζα στην ομάδα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Γιατί έχω νοσταλγήσει τις ωραίες μου στιγμές σε αυτήν την ομάδα και είχα την ευκαιρία να παίξω και δεν θα έφευγα από την Θεσσαλονίκη είχα άλλα σχέδια.»

TAGS: