Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: MVP ετών… 16!

Παναθηναϊκός: MVP ετών… 16!
Ο 16χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού, Xαράλαμπος Ανδρεόπουλος, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League.

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είχε ηγετική παρουσία στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή με 3-0 σετ στο Μετς, σημείωσε 12 πόντους με 10/15 τελειωμένες επιθέσεις, έναν άσσο και έναν πόντο από μπλοκ, ενώ στην υποδοχή ήταν αλάνθαστος σε 16 προσπάθειες με ποσοστό 56% και 25% αποτελεσματικότητα.

Γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 2001, είναι μαθητής της Β΄Λυκείου και υιός του προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Είναι ο μικρότερος σε ηλικία βολεϊμπολίστας που λαμβάνει τίτλο MVP στην ιστορία της Volley League «Πάμε Στοίχημα» και ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής που αγωνίστηκε ποτέ ως βασικός στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Στο εφετινό πρωτάθλημα έγινε αλλαγή στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και για πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με τη Νίκη στο Αιγίνιο τη 2η αγωνιστική. Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας που ξεκίνησε βασικός ήταν με τον Ηρακλή όπου και αναδείχτηκε MVP.

«Δε νομίζω πως έχω πετύχει ακόμα τίποτα και δεν ήρθε η ώρα για να κάνω αφιερώσεις. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και έχω πολλά να μάθω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μετά την ατομική διάκριση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments