Αθλητισμός

“Σε ρυθμούς τραμ – τραμ”: Όταν οι σπορτκάστερς έχουν κέφια προσφέρουν… μαργαριτάρια

“Σε ρυθμούς τραμ – τραμ”: Όταν οι σπορτκάστερς έχουν κέφια προσφέρουν… μαργαριτάρια
Οι περισσότεροι έχουν κρεμάσει τα… μικρόφωνα τους. Εκτός από το στίγμα τους όμως, έχουν αφήσει πίσω και μια κληρονομιά: Έναν θησαυρό από «μαργαριτάρια» που γούρλωσαν μάτια και έριξαν αυτιά όταν ακούστηκαν!

Υποτίθεται ότι ο σπίκερ δεν παίζει μπάλα. Η δουλειά του είναι να περιγράφει όσο το δυνατόν καλύτερα τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Στις άλλες χώρες…

Γιατί στην Ελλάδα ο σπορτκάστερ αντιμετωπίζεται ως αναπόσπαστο κομμάτι του εκάστοτε αγώνα. Και κρίνεται με την ίδια -αν όχι περισσότερη- αυστηρότητα που κρίνονται οι πρωταγωνιστές του.

Αυτό το «μίσος» λοιπόν που υπάρχει σήμερα, σε κάνει να αναπολείς ακόμα περισσότερο τα χρόνια της αγάπης που προηγήθηκαν (και) σε αυτό το θέμα. Τότε που οι σπορτκάστερ ήταν λίγοι, συγκεκριμένοι και πασίγνωστοι. Η μετάδοση των εκτός έδρας αγώνων με ήχο τηλεφώνου έκανε ακόμα πιο ηρωική την προσπάθεια της ομάδας σου.

Και τότε που το λάθος, το άστοχο σχόλιο, η «κοτσάνα» αν θέλεις, γινόταν -όχι αιτία λιθοβολισμού αλλά- ένα ακόμα «τούβλο» ώστε να χτιστεί ο μύθος του συγκεκριμένου σπίκερ.

Με αναμφισβήτητο βασιλιά λοιπόν τον Μανώλη Μαυρομάτη, ακολουθούν 10 από τα πολλά «μαργαριτάρια» των περασμένων ετών…

Ακούστε τα και απολαύστε τα εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments