Ελλάδα

ΤΕΙ Αθηνών: Και αυτό υπό κατάληψη – Συμπαράσταση στο Πολυτεχνείο

ΤΕΙ Αθηνών: Και αυτό υπό κατάληψη – Συμπαράσταση στο Πολυτεχνείο
Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης και το ΤΕΙ Αθηνών

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου για το ζήτημα του ΤΕΙ Αθηνών, «φοιτητές και καθηγητές έχουν κλείσει το ίδρυμα ως αλληλέγγυοι στην κατάληψη του Πολυτεχνείου».

Το Πολυτεχνείο τελεί υπό κατάληψη από ομάδες αντιεξουσιαστών, από το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου – όπως υποστηρίζουν – να «ακυρώσουν το πανηγύρι των κομματικών οργανώσεων» αλλά και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε απεργούς πείνας – μελών του Επαναστατικού Αγώνα.

Με κείμενο που έχει αναρτήσει σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα που προχώρησε στην κατάληψη του κτηρίου, υποστηρίζει ότι με αυτή την ενέργεια, «αποφασίσαμε να σπάσουμε την καπηλεία της εξέγερσης και να ακυρώσουμε το πανηγύρι των κομματικών οργανώσεων. Να ακυρώσουμε την διαδικασία που επιτρέπει σε υπουργούς, πρωθυπουργούς και ανθρώπους που προστατεύονται πίσω από τους πάνοπλους φασίστες της ΕΛ.ΑΣ. να καταθέσουν στεφάνια. Άνθρωποι από μια κυβέρνηση που αφού αφομοίωσε και αφόπλισε τεράστια κομμάτια των κινημάτων, μεθοδικά πλέον, προσπαθεί μάταια να διαλύσει τις κοινότητες των εξεγερμένων».

«Σήμερα 15 Νοέμβρη 2017 προχωρήσαμε στην κατάληψη του Πολυτεχνείου για να φέρουμε στο προσκήνιο τη ζωντανή εξέγερση που προσπαθεί να ξαναθεριέψει εδώ κι εκεί σε όλο τον πλανήτη» επισημαίνουν μεταξύ άλλων στο κείμενό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments