Lifestyle

Lil Peep: Νεκρός στα 21 του ο γνωστός ράπερ

Lil Peep: Νεκρός στα 21 του ο γνωστός ράπερ
Στα 21 του χρόνια βρέθηκε νεκρός μέσα στο βανάκι της περιοδείας του ο ράπερ Lil Peep.

Ο 21χρονος ράπερ, με το ψευδώνυμο Lil Peep σύμφωνα με το TMZ, βρέθηκε νεκρός μέσα στο βαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αριζόνα, πιθανότατα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών. 

Ο ανερχόμενος ράπερ από τη Νέα Υόρκη, έπασχε χρόνια κατάθλιψη και συχνά έκανε λόγο στους στίχους του για ναρκωτικά ενώ νωρίτερα πριν το θάνατό του είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφία, όπου τον απεικόνιζε να έχει συνταγογραφημένα χάπια στο στόμα του.

O Gustav Ahr όπως ήταν το πραγματικό του όνομα μεγάλωσε το Long Beach της Nέας Υόρκης. Αν και ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα αίτια του θανάτου του, εικάζεται ότι ήταν από υπερβολική δόση ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Adam Grandmaison οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής δόσης. Δήλωσε επίσης ότι ήταν ότι κάτι που περίμενε να γίνει το τελευταίο χρόνο λόγω της ψυχολογικής κατάστασης του νεαρού. Σε ένα βίντεο που ο Lil Peep πόσταρε ονλάιν λίγες ώρες πριν το θάνατο του, έλεγε ότι έπαιρνε φάρμακα και άλλες ουσίες και ότι αισθανόταν καλά και όχι άρρωστος. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments