Πολιτική

Μιράντα Ξαφά: Πρωτοφανής επίθεση από τον Παύλο Πολάκη (pic)

Μιράντα Ξαφά: Πρωτοφανής επίθεση από τον Παύλο Πολάκη (pic)
Επίθεση στη Μιράντα Ξαφά εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μετά το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Το δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων πως σε ομιλία της στο Λονδίνο, η Μιράντα Ξαφά εξέφρασε την εκτίμηση μεταξύ άλλων πως δεν θα κλείσει η αξιολόγηση. Ο Παύλος Πολάκης εξοργίστηκε και της επιτέθηκε μέσω Facebook.

«Νεοφιλελεύθερο κοράκι,συνεργάτης και συμβουλάτορας του Μητσοτακεϊκου παλαιόθεν,σε ρόλο σύγχρονου Εφιάλτη, σύγχρονου προδότη της χώρας με ένα στόχο:

Να πέσει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξανάρθει η αρπακτική ελίτ με τα λαμόγια της στην κυβέρνηση!!!! (Ψήφισε και στις εκλογές της συμπαράταξης η κυρία Ξαφά για να βοηθήσει τους “μελλοντικούς συνεταίρους”).

Μόνο φτύσιμο και δημόσιο ξεφτίλισμα αξίζει σε αυτήν την “άριστη” που για την τσέπη των αφεντικών της δυσφημεί και υπονομεύει την Ελλάδα και τον λαό της!», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Το επίμαχο δημοσίευμα

Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ ανέφερε ότι «η φερόμενη ως συνεργάτιδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε σε “κλειστή λέσχη” επενδυτών στο Λονδίνο, ότι οι τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση, πως δεν θα κλείσει η τρίτη αξιολόγηση και πως ο κ. Μητσοτάκης, αφού γίνει πρωθυπουργός το 2018, θα υπογράψει νέο Μνημόνιο».

Με δήλωση της η κ. Ξαφά διέψευσε την εφημερίδα και ανέφερε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Ζούμε σε μια παράλογη εποχή που κατασκευάζονται “ειδήσεις” χωρίς όσοι τις μαγειρεύουν να κάνουν καν το κόπο να τις κάνουν να φαίνονται αληθοφανείς. Είναι η τακτική των fake news, την αθλιότητα της οποίας για να την αντιληφθεί στην ολότητά της κάποιος θα πρέπει να την βιώσει προσωπικά. Πρόκειται για πρακτικές που θυμίζουν εγχειρίδια προπαγάνδας του μεσοπολέμου, όταν αναπτύχθηκε η θεωρία ότι όσο πιο τερατώδες είναι ένα ψέμα, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να γίνει πιστευτό», υποστηρίζει η κ. Ξαφά και προσθέτει: «Σε ό,τι αφορά την πορεία της οικονομίας που είναι και η ουσία, η κυβέρνηση καλά θα κάνει αντί να αναζητά σωσίβια στα fakenews, να συνειδητοποιήσει την τεράστια ζημιά που προκαλεί η υπερφορολόγηση και ότι η προσέλκυση επενδύσεων και η τριτοκοσμική προπαγάνδα είναι ασυμβίβαστα. Οι επενδύσεις δεν διατάσσονται από προπαγανδιστές. Έρχονται όταν υπάρχουν θετικές οικονομικές προσδοκίες και πραγματική βούληση για μεταρρυθμίσεις», δήλωσε η Μιράντα Ξαφά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments