Πολιτική

Νίκος Παππάς: Δεν θα σηκώσει κανείς κεφάλι, αν δεν βεβαιωθούμε πως η κακοκαιρία έχει περάσει

Νίκος Παππάς: Δεν θα σηκώσει κανείς κεφάλι, αν δεν βεβαιωθούμε πως η κακοκαιρία έχει περάσει
Σε διαρκής σύσκεψη βρίσκονται τα κυβερνητικά στελέχη και ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με τις πλυμμήρες στη Δυτική Αττική αλλά και την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει εντολές σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες και δεν θα σηκώσει κανείς το κεφάλι αν δεν βεβαιωθούμε ότι το καιρικό φαινόμενο έχει περάσει, υπογράμμισε, σχετικά με την κακοκαιρία και τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Δυστυχώς είχαμε πάρα πολλές απώλειες σημείωσε ο Ν. Παππάς, για να προσθέσει ότι δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών. Υπογράμμισε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Ωστόσο, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ έθεσε το θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού της πρωτεύουσας, και από τα προβλήματα του παρελθόντος αλλά και σε μελλοντική βάση, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ευρύτερο θέμα το οποίο χρειάζεται πιο αυστηρά κριτήρια.

Ο κ. Παππάς ενημέρωσε ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα με τις τηλεπικοινωνίες και πως η δημόσια ραδιοτηλεόραση εκπέμπει από τις πληγείσες περιοχές, ενημερώνοντας τον κόσμο με ψυχραιμία και ετοιμότητα, έως το τέλος του καιρικού φαινομένου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments