Ουζουνίδης: «Δεν έχω τόσα χρήματα για να γίνω πρόεδρος στον Παναθηναϊκό…» | Pagenews.gr
Pagenews Team 17 Νοεμβρίου 2017, 20:11

ntttttntttttntttttΔιαβάστε τις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.nn

Αναλυτικά:

Για τις δραματικές συνέπειες από τις πλημμύρες στην Δυτική Αττική: «Ας ελπίσουμε οι υπεύθυνοι να λάβουν τα μέτρα τους γιατί κάθε χρόνο ευχόμαστε αλλά αυτό δεν αρκεί. Να στείλουμε τα συλλυπητήρια μας. Μόνο με τα λόγια δεν μπορούμε να βοηθήσουμε».

Για τον Ντε Νίγκρις: «Ο Αντόνιο ήταν ένας πολύ καλός παίκτης και ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Είχαμε σοκαριστεί. Δεν υπήρχε κάποιο. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, υπάρχουν τα καλά και τα άσχημα. Αυτά είναι τα άσχημα. Ας ελπίσουμε να είναι καλά η οικογένειά του και να συνεχίσει».

Για τον Τσάβες και τους υπόλοιπους παίκτες που μπήκαν: Εγώ αυτό που είπα και στους γιατρούς ήταν ότι να μπει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Μας έχει λείψει και τουλάχιστον ελπίζουμε να μας βοηθήσει όταν επιστρέψει. Είναι πολύ δύσκολο να μπει στην αποστολή. Θεωρώ πολύ γρήγορο να μπει σε ένα τέτοιο παιχνίδι ανεξάρτητα αν είναι σημαντικό. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Περιμένουμε τον Κουρμπέλη που προπονήθηκε. Σήμερα θα μπει με την ομάδα και ανάλογα αν αντέχει τον πόνο θα παίξει κανονικά.

Για το τι περιμένει στο ματς με την ΑΕΚ: «Περιμένω την εικόνα του Ολυμπιακού. Παίκτες με διάθεση να δώσουν το 100%. Πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο. Παρά τα προβλήματά της έχει την συνοχή του. Αγωνιστικά επηρεάζεται από τις απουσίες, όμως καμιά φορά εφησυχάζεται ο αντίπαλος και υπάρχει συσπείρωση στην ομάδα με τις απουσίες. Περιμένουμε μία ΑΕΚ δυνατή. Μην ξεχνάμε ότι και εμείς όλο αυτό το διάστημα παίζουμε με πολλές απουσίες. Στα ντέρμπι όλα αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα».

Για το σχήμα που θα επιλέξει: «Έχω πει πολλές φορές για τον σχηματισμό ότι μπορεί να είναι σταθερός αλλά διαφοροποιείται ανάλογα με τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι και ο αντίπαλος παίζει τελευταία με άλλο σχήμα και είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Ο τρόπος που θα αμυνθείς και αυτός που θα επιτεθείς αλλάζει. Αν υπήρχε ο ιδανικός σχηματισμός δεν θα υπήρχε προπονητής που δεν θα τον χρησιμοποιούσε».

Για το αν προβληματίζει τον Παναθηναϊκό το 3-5-2: «Είναι θέμα πως το δουλεύεις. Είναι οι συγκυρίες και οι λεπτομέρειες των παιχνιδιών που κάνουν την διαφορά».

«Όσο πλησιάζει ο Δεκέμβρης είναι φυσιολογικό κάποιοι να προβληματίζονται. Είναι ένα ντέρμπι και όποιος παίκτης δεν έχει το μυαλό του σε αυτό κάνει πρώτα από όλα κακό στον εαυτό του και μετά στην ομάδα. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι».

«Είμαστε μακριά από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και δεν είμαι από αυτούς που προσπαθούν να βρουν δικαιολογία. Δεν ανταποκρίνονται αυτά σε τιμ και παίκτες που είναι στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να επηρεάζουν όμως αυτά είναι δικαιολογίες. Οι δικαιολογίες είναι για τον ηττημένο. Περίμενα καλύτερη εικόνα σε πολλά παιχνίδια. Είναι πρόβλημα για μένα η εικόνα εκτός Λεωφόρου. Μέσα στη Λεωφόρο έχουμε κάνει καλά και μέτρια παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάξουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ο κόσμος είναι επιεικής μαζί μας. Στα εκτός έδρας είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνουμε και θέλουμε να τους ανταποδώσουμε την στήριξη».

Για το από που αντλεί την υπομονή του ο ίδιος: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Κάνουμε και λάθη αλλά ο στόχος μας είναι να πάμε ψηλά την ομάδα. Μπορούμε να έχουμε δικαιολογία όμως αυτό δεν αντιπροσωπεύει παίκτες και τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Δύσκολο να φανταστώ το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όσους βρισκόμαστε εδώ. Ο σύλλογος περνάει κρίσιμη καμπή και δεν αξίζει σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ να τραβάει αυτά που τραβάει. Δεν είναι ωραίο και στην Ευρώπη να ακούγονται όλα αυτά».

«Ο Ουζουνίδης θέλω να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Από εκεί και πέρα ο εκάστοτε προπονητής περνάει σε δεύτερη μοίρα. Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω καλύτερα την δουλειά μου αγωνιστικά και εκτός αυτών».

Για το σενάριο για την Εθνική ομάδα: «Αυτή την στιγμή έχω συγκεντρωθεί τόσο στην ομάδα που δεν μπορεί να υπάρχει σκέψη για κάτι άλλο».

Για το αν υπάρχει μέλλον στην ομάδα: «Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει μέλλον. Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος με αυτά που γίνονται αλλά είναι τόσο μεγάλος ο Παναθηναϊκός που πιστεύω θα υπάρξει».

Για τον Εμμανουηλίδη: «Τον έχω φέρει στην πρώτη ομάδα γιατί έχω δει κάτι. Θεωρώ πως όταν κάποιος έχει τα προσόντα δεν χρειάζεται να περάσει από όλα τα στάδια. Μπορείς να τον ετοιμάσεις πιο γρήγορα. Από εκεί και πέρα αυτό δεν σημαίνει κάτι. Τους δίνω την ευκαιρία και από αυτούς εξαρτάται».

«Δεν έχω τόσα χρήματα για να είμαι πρόεδρος στον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που έχουμε μείνει στην ομάδα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το τι μπορεί να δώσει ενδεχόμενη νίκη με την ΑΕΚ: «Μία νίκη σε αυτά τα ματς δίνει ανάσα και σε εμάς και στον κόσμο».

Για τους Τζανδάρη και Αυλωνίτη: «Ήρθαν αργά και δουλεύουν πολύ. Ο Τάσος έπαιξε στο Κύπελλο ο Φάνης δεν μπορούσε. Αυτή την στιγμή υπάρχουν παίκτες που είναι πιο μπροστά».

Για τον Άλτμαν: «Μέσα από την ενέργεια του έκανε και καλό. Μπήκε απευθείας στην προετοιμασία και μετά φυσιολογικά έπεσε. Δούλεψε και άμεσα θα είναι και πάλι στις επιλογές μας».

Για τον πραγματικό στόχο της ομάδας φέτος: «Στο αγωνιστικό κομμάτι ο στόχος είναι να πάμε ψηλά και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τον Τσάβες: «Το καλοκαίρι επενδύσαμε πολλά στον Τσάβες και στον Λουτσιάνο αλλά ήταν άτυχοι. Πιστεύαμε ότι τώρα θα είναι έτοιμοι αλλά με τα προβλήματα πήγαν πίσω. Περίμενα πολλά από αυτούς αλλά τώρα αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Είναι φυσιολογικό να μην αντέχουν όλοι. Όπως και εδώ δεν άντεξαν όλοι και έφυγαν. Να προσπαθήσουμε αγωνιστικά να τους φέρουμε πίσω στο γήπεδο. Με την ως τώρα απόδοσή μας τους έχουμε απογοητεύσει κάπως».

Για την Εθνική ομάδα: «Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά. Πιστεύω ότι ήταν μία κακή μέρα στο Ζάγρεκμπ. Παίξαμε πολύ άσχημα στην Κροατία και μπορούσαμε κάτι καλύτερο».

TAGS: