Αθλητισμός

Σύγχρονο προπονητικό κέντρο για τις Εθνικές ομάδες δημιουργεί η ΕΠΟ!

Σύγχρονο προπονητικό κέντρο για τις Εθνικές ομάδες δημιουργεί η ΕΠΟ!
Εκτός από το θέμα της σύμβασης του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Μίκαελ Σκίμπε, στην ημερήσια διάταξη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει και η συγκρότηση επιτροπής εργασίας για την εξεύρεση και την κατασκευή αθλητικού – προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων.

Τα τελευταία χρόνια οι Εθνικές ομάδες χρησιμοποιούν ως προπονητήριο τον χώρο που έχει παραχωρηθεί από την ΓΓΑ στον Άγιο Κοσμά.

 Ο χώρος αυτός, εκτός του ότι είναι μικρός και δεν προσφέρει σύγχρονες ανέσεις, εντάσσεται στην έκταση του Ελληνικού που έχει πουληθεί σε ιδιώτη, επομένως η παραμονή της Εθνικής ποδοσφαίρου και των άλλων αθλημάτων που στεγάζονται στον Άγιο Κοσμά δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιη επί μακρόν.

Για το θέμα έχει σταλεί επιστολή προς την Ε.Ε. της ΕΠΟ από το μέλος της και πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου, Κωνσταντίνο Βρακά, ο οποίος προτείνει τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές ομάδες, το οποίο θα αποτελέσει ένα μεγάλο έργο από την παρούσα διοίκηση για το ποδόσφαιρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments