Συνάντηση κορυφής στη Superleague και σημαντικές εξελίξεις | Pagenews.gr
Pagenews Team 17 Νοεμβρίου 2017, 17:30

Η Superleague εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αποκαλύπτει την απόφαση που πάρθηκε για άμεση συνάντηση με τη Nova ώστε να συζητηθεί η πρόταση του συνδρομητικού καναλιού για το πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19, που αναμένεται να κατατεθεί.

Παράλληλα, κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί ραντεβού και με τον έτερο χορηγό του πρωταθλήματος, την εταιρεία "Σουρωτή".

Σύμφωνα με πληροφορίες από η Λίγκα, οι ομάδες δεν θα συναινέσουν στα 30 εκατ. που αναμένεται να προτείνει η Nova και θα ζητήσουν, ενώ πιθανότατα περισσότερα χρήματα από τον έτερο χρηματοδότη του πρωταθλήματος.

Πάντως, με δεδομένο ότι πολύ δύσκολα η Nova θα αλλάξει την πρότασή της, τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά μπλεγμένα, γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία των προαναφερθέντων συναντήσεων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λίγκας:
n
nΚατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

n1/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τη Forthnet/NOVA, προκειμένου να συζητηθεί η πρότασή της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
n
n2/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τον Κεντρικό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα.
n
n3/ Μετά από τη συμφωνία Super League και ΕΠΟ, η οποία επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα εξοφληθούν άμεσα τα έξοδα Διαιτησίας.
n
n4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα, σε συνέχεια της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την επιθεώρηση και εκτίμηση αγωνιστικών χώρων των γηπέδων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League η εταιρεία STRI.
n
n5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.
n
n6/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

TAGS: