Ελλάδα

Τα συλλυπητήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για της πλημμύρες στη Δυτική Αττική

Τα συλλυπητήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για της πλημμύρες στη Δυτική Αττική
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με λίγες λέξεις σε ένα τηλεγράφημα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σε μια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό στηρίζει τα θύματα των βιβλικών καταστροφών στην δυτική Αττική.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με μια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και με ένα τηλεγράφημά προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε τα συλληπητήριά του για τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών καθώς και τη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες της δυτικής Αττικής.

Στην επιστολή του προς τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης μεταφέρει τη θλίψη και την οδύνη για τα θύματα και τις καταστροφές από τα ακραία φαινόμενα.

Επίσης, κάνει λόγο για την κλιματική αλλαγή και εκφράζει την ανησυχία του για το μέλλον του πλανήτη, τονίζοντας ότι η καλή διαχείριση της κτίσης που δημιούργησε ο Θεός, αποβαίνει τελικά προς όφελος του επιστάτη αυτής, δηλαδή του ανθρώπου.

Στο τηλεγράφημά του προς τον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων, δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό των πληγέντων και εύχεται να περάσει γρήγορα αυτή η δοκιμασία για την χώρα μας με τις συντονισμένες προσπάθειες της Πολιτείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments