Γιάννης Μανιάτης: Υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη για την Κεντροαριστερά | Pagenews.gr
Pagenews Team 17 Νοεμβρίου 2017, 12:42

Γιάννης Μανιάτης και Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια συνάντησής τους κάλεσαν τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στις επαναληπτικές εκλογές για την Κεντροαριστερά.

Ο κ. Μανιάτης τόνισε ότι επιβάλλεται να συμπορευτούν όλοι με τη νέα γενιά.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Συναντήθηκα σήμερα με τον συνυποψήφιό μου, Γιάννη Μανιάτη, έναν από τους βασικούς πρωτεργάτες του σημερινού εγχειρήματος συγκρότησης του νέου προοδευτικού φορέα. Ως επικεφαλής της Επιτροπής για τη Σοσιαλδημοκρατία, εργάστηκε με ενωτικό όραμα για να οδηγηθούμε στο πρώτο μεγάλο βήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και από εκεί στην σημερινή μεγάλη προσπάθεια για την συνολική ενοποίηση τoυ προοδευτικού χώρου.

Παράλληλα, οφείλω να υπογραμμίσω ότι ο Γιάννης Μανιάτης έκανε έναν προεκλογικό αγώνα, με καθαρό προοδευτικό πολιτικό στίγμα για την παράταξη και με τεκμηριωμένες σύγχρονες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, προσθέτοντας συνολικά στο νέο εγχείρημα. Με τον Γιάννη πιστεύουμε σε κοινές αξίες και παλεύουμε μαζί για την πολιτική ανανέωση της παράταξης. Τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια.

Καλούμε και τους 210.000 προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν ξανά μαζικά στις κάλπες της Κυριακής. Να στηρίξουν με την ψήφο τους την ανανεωτική και σύγχρονη προοπτική της νέας προοδευτικής παράταξης.

TAGS: