«Ο Πέτρος και ο Λύκος»: Μία απολαυστική μουσικοκουκλοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια | Pagenews.gr
Pagenews Team 17 Νοεμβρίου 2017, 07:53

Ο Πέτρος και ο Λύκος: Στις 2 τελευταίες παραστάσεις: 18 και 25 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, η Αλεξία Αλεξίου και οι συνεργάτες της, σας περιμένουν να χαρείτε παρέα την ιστορία του θαρραλέου Πέτρου, που με τη δύναμη του μυαλού του και των φίλων του κατάφερε το αδύνατο! Να πιάσει τον Λύκο!

Ο κάθε ήρωας του παραμυθιού είναι και ένα όργανο ή μία ομάδα οργάνων. Στο μουσικό παραμύθι του Προκόφιεφ το φλάουτο κάνει το πουλί, το όμποε την πάπια, τα έγχορδα εκπροσωπούν το γενναίο Πέτρο, τα κόρνα της ορχήστρας με το βαρύ ήχο τους είναι ο λύκος, το παιχνιδιάρικο κλαρινέτο γίνεται η γάτα του Πέτρου και το φαγκότο ο αυστηρός παππούς του. Ενώ η εμφάνιση των κυνηγών συνοδεύεται από τους θριαμβευτικούς ήχους των τυμπάνων.

Στο τέλος του έργου τα παιδιά, με τη βοήθεια της κουκλοπαίκτριας, αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο δραματοποιώντας την θριαμβευτική πομπή προς τον ζωολογικό κήπο, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο πανηγυρικά την παράσταση!

Για παιδιά άνω των 3+ ετών.

Τοποθεσία: «ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ», Τριπόδων 30 Πλάκα (Μετρό-Στάση «Ακρόπολη») Ημερομηνία: Διάρκεια: Σάββατο 4, 11, 18, 25/11 στις 12.00 το μεσημέρι (από 4/11). 50΄. – για παιδιά άνω των 3+ ετών-
Πληροφορίες: Τηλ. 210 3227507
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ.

TAGS: