Πολιτισμός

Re-Action: Η φιλοζωική ταινία ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα

Re-Action: Η φιλοζωική ταινία ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα
Υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, ξεκίνησε τη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, το ταξίδι της ανά την Ελλάδα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης η φιλοζωική, μη εμπορική ταινία Re-Action.

Με κεντρικό μήνυμα ‘’δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή’’ ! Ο Δήμος Βύρωνα αγκάλιασε με ιδιαίτερη χαρά την ταινία Re-action. Μάλιστα είναι ο πρώτος δήμος στη χώρα που σήμανε την έναρξη και την εκκίνηση μιας μεγάλης πορείας και ενός μεγάλου στόχου, αυτού της ενημέρωσης και της προστασίας των αδέσποτων ζώων. 

Παρόντες ήταν οι συντελεστές και ηθοποιοί της ταινίας, ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φιλοζωικών συλλόγων και πλήθος δημοτών και όχι μόνο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου κύριου Γρηγόρη Κατωπόδη και των συντελεστών – δημιουργών της ταινίας Αρτέμη Σαμοθράκη, Αλέξανδρου Κατσάρη & Χρήστου Πετρίδη.

Ο δημοτικός κινηματογράφος Νέα Ελβετία που φιλοξένησε τη ταινία έγινε ο πυρήνας στήριξης για τα ‘’Τετραποδάκια του Βύρωνα’’ και τους ανθρώπους που επιτελούν επιτυχημένο έργο για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου μιας και το κοινό προσέφερε εθελοντικά μεγάλη ποσότητα ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης. Η ταινία Re-Action το προσεχές διάστημα θα φιλοξενηθεί από πολλούς Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, επιτελώντας το σκοπό της δημιουργίας της!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments