Αθλητισμός

Γιατί είναι δύσκολο του Ερνάνι στην ΑΕΚ

Γιατί είναι δύσκολο του Ερνάνι στην ΑΕΚ
Οι λόγοι για τους οποίους δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Ερνάνι στην ΑΕΚ.

Τις τελευταίες ημέρες, ήρθε στο προσκήνιο η υπόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Ερνάνι, για την ΑΕΚ, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του τραυματία ηγέτη της, Πέτρου Μάνταλου.

Ο Ερνάνι, ο οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα λόγω της θητείας του στον Ολυμπιακό, αποτελεί μια περίπτωση που ενδιαφέρει αρκετά την ”Ένωση”, που αναζητά τρόπους ώστε να τον επαναφέρει στα καθ’ ημάς ως δανεικό. Ωστόσο, το ζήτημα αυτό παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, καθώς η Πόρτο βρίσκεται ”μπλεγμένη” στα ”δίχτυα” της UEFA και του ”Financial Fair Play”.

Oι ”δράκοι” παραβίασαν τους κανονισμούς και ως εκ τούτου η UEFA τους τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 700.000 ευρώ αλλά και μείωση του αριθμού των δηλωμένων παικτών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σύμφωνα με το ”SDNA.gr”. Η ”καραντίνα” στην οποία έχει μπει η Πόρτο, απομακρύνει κάθε ενδεχόμενο παραχώρησης ποδοσφαιριστή ως δανεικού, καθώς ο σύλλογος θα παραχωρήσει παίκτες μόνο εφόσον έρθει στα χέρια της πρόταση αγοράς.

Η ”αλμυρή” τιμή του Ερνάνι σε συνδυασμό με την αρχική πρόθεση της ΑΕΚ να ”χτυπήσει” την υπόθεση μόνο υπό την περίπτωση δανεισμού, απομακρύνουν το ενδεχόμενο μιας δεύτερης θητείας του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments