Αθλητισμός

”Καμπανάκι” αποχώρησης από τον Οφόε;

”Καμπανάκι” αποχώρησης από τον Οφόε;
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον βελγικό Τύπο.

Το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντάξει στον δυναμικό του τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος αποτελούσε προσωπική επιθυμία του πρώην τεχνικού, Μπέσνικ Χάσι.

Εν τέλει ο ίδιος ντύθηκε στα ”ερυθρόλευκα”, ωστόσο οι πρώτοι μήνες του στον σύλλογο δεν ήταν οι αναμενόμενοι, τόσο από πλευράς απόδοσης, όσο και από πλευράς… απροόπτων!

Συγκεκριμένα, ο Οφόε παραδέχθηκε πως εκείνος και η οικογένεια του έχουν επηρεαστεί αρκετά από το περιστατικό με τη ληστεία στην οικία τους, ”κρούοντας” καμπανάκι κινδύνου στον Ολυμπιακό για το μέλλον του στην Ελλάδα.

”Αν ζούσα μόνος μου θα μπορούσα να είχα φύγει, αλλά έχω μια οικογένεια που πρέπει να αισθάνεται καλά εδώ. Δεν μπορώ να φύγω για ένα παιχνίδι με την ιδέα ότι η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφάλεια. Οι εμφανίσεις μου δεν είναι οι καλύτερες, αυτό είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Η Μαϊτέ θέλει να επιστρέψει σύντομα στο Βέλγιο. Αν θέλει να επιστρέψει μετά από λίγο καιρό δεν είναι πρόβλημα, αλλά αν αυτό συμβαίνει επειδή δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής, τότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Ας περιμένουμε, είναι πολύ νωρίς για να πάρουμε δραστικές αποφάσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά στα βελγικά ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments