Αθλητισμός

Πράνιτς: ”Να βάλει κάποιος λεφτά, αλλιώς…”

Πράνιτς: ”Να βάλει κάποιος λεφτά, αλλιώς…”
Ο Ντάνιελ Πράνιτς αναφέρθηκε στην τραγική οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο τηλεοπτικής συνέντευξής του.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κατακτώντας ένα Κύπελλο Ελλάδος με το ”τριφύλλι”. Πλέον αγωνίζεται στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, όμως δεν ξεχνά τους ”πράσινους”.

Ο Κροάτης μίλησε στην κάμερα του ”ΣΚΑΪ” για τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, τις αναμνήσεις που είχε από την ομάδα αλλά και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

”Είχα κάποιες ωραίες αναμνήσεις στην ομάδα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η καλύτερη στιγμή μαζί με το 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη. Ήταν δύσκολο όταν αποφάσισα να φύγω. Ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε ένα χρόνο ακόμα, αλλά αποφάσισα να μην υπογράψω. Ήταν δύσκολο για μένα και για την οικογένειά μου”, ανέφερε εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε.

Για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: ”Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, κάποιοι σπόνσορες θα πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά, αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν βλέπω καλά το μέλλον”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο: ”Η ΑΕΚ παίζει καλά αυτή τη σεζόν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά δίνω πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Όσο για τον τίτλο, εύχομαι να το πάρει ο Ατρόμητος αν δεν είναι ο Παναθηναϊκός”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments